• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss turkce

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
turkceye nasıl calısıyorusunuz gecen sure ıcersınde sanırım unutmusum ...
netlerım dusmus
tavsıyelerınız nelerdır :KK43:

Canım ben de aynı durumdaydım, unutmuştum çoğu şeyi. Dersaneye gittim ama ben, konu çalışmadım hep test çözdüm. Bi de sözel mantığa ağırlık verdim. Dil bilgisi ne kadar çalışsam da kafama girmedi.
Konuları kısaca gözden geçirip bol bol test çöz.

Canım ben de aynı durumdaydım, unutmuştum çoğu şeyi. Dersaneye gittim ama ben, konu çalışmadım hep test çözdüm. Bi de sözel mantığa ağırlık verdim. Dil bilgisi ne kadar çalışsam da kafama girmedi.
Konuları kısaca gözden geçirip bol bol test çöz.
saol cnm yardımama kosuyosun ıkı konudur ayrıca tsk edıyorum...
soru cozerek anlamaya calısayım pekı... of gormuyorum ama hele paragraf tam bır kabus :)

saol cnm yardımama kosuyosun ıkı konudur ayrıca tsk edıyorum...
soru cozerek anlamaya calısayım pekı... of gormuyorum ama hele paragraf tam bır kabus :)
Ne demek canım bilgim olan konularda cevap vermeye çalışıyorum :KK54:
Bak o paragraf soruları için kitap okumak çok ama çok etkili. Ben Türkçe testini 20-25 dkda çözüyordum mesela paragraf sorularıyla beraber. Kitap okumanın çok faydasını gördüm. Paragrafla uğraşacağım yerde mantığa zaman ayırıyordum.

Ne demek canım bilgim olan konularda cevap vermeye çalışıyorum :KK54:
Bak o paragraf soruları için kitap okumak çok ama çok etkili. Ben Türkçe testini 20-25 dkda çözüyordum mesela paragraf sorularıyla beraber. Kitap okumanın çok faydasını gördüm. Paragrafla uğraşacağım yerde mantığa zaman ayırıyordum.
ben yavasım bıraz :) bende dıkkat bozuklugu var malesef ıns zamanla oturur :)

Back