KPSS Tercihleri

tercıhlere gırmek ıcın gereklı olan sıfreden bahsedıyorsunuz degıl mı? ben kendım aldım sıfremı sınava basvururken ?

ösyme kimlikle gittiğinizde veriyorlar hemen.ben bugün aldım

bende kayıt formuma baktım daha önceden var olan şifrenizi kullanın yazıyo ama şifremi bilmiyorum :sm_confused: ösym sitesindede bulamadım arkadaşımla uğraştık akşama kadar sen nereye gidip aldın canım :a015:

İllerde ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliği gibi bir yer olması gerekir.
Oraya gidip şifrenizi alabilirsiniz.
Ayrıca kayıt yaptırırken,bize internet çıktısı vermişlerdi,orda da yazıyordu şifre..
Ben geçen sene o şifreyi girmiştim,daha sonra da değiştirmiştim.
Fakat bu sene farklı bir uygulama yapmışlar, şifresini unutanın ÖSYM merkezine gidip şifre alması gerekiyormuş.

Evet canım netten değiştirmiyolar şifreyi çok uğraştık yok :1no2: bende kayıt formuma baktım bi umutla ama formda adayın şifresi kısmında var olan şifrenizi kullanınız diyo işin kötüsü tam olarak nerey gideceğimi de bilmiyorum Ankarada telefonlara cevap vermiyo

ben ilçede oturuyorum şimdi kalkıp ile mi gitmek zorundayım.bende aradım bugün ankarayı telefonu açmadılar ne biçim iş bu yaa

arkadaşlar bende şifremmi bilmiyodum öss formunda yazıyomuş meğer öss formunuzu elinize alın en altta internet erişim şifresi yazıyo şifre oymuş meğer bi yere gitmenize veya biyeri aramanıza gerek yok :teytey:

evet ben hiç kullanmamıştım unutmuşum zaten banada bi arkadaşım söyledi denedim şifreyi açıldı çok şükür

Arkadaşlar bu topic altında yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum.çünkü kardeşim kpss sınavına girdi lise mezunu olara.pek yükse bi puan almad ama tercih kılavuzuna nasıl ulaşcaz diye düşünüp arayıp duruyorduk.herkes için hayırlısı olur inşallah

evet ben hiç kullanmamıştım unutmuşum zaten banada bi arkadaşım söyledi denedim şifreyi açıldı çok şükür

ya canım şuanda ösym den gelen kpss puan kağıdım elimde ama bunun hiç biyerinde şifre fln göremiyorum benbenneyaptımki acaba ben yanlış mı anlıyorum bu kağıtta yazmıo mu? bide sadece kağıdın en alt sağ köşesinde 6 haneli alamsız bi rakamlar var onu denedim olmuyo, mecbur gidip alıcaz artık napalım:çok üzgünüm:

ben 2006yılında ızmırde ve bekarken gırmıstım öss ye evlendım istanbula tasındım kımbılır ne oldu öss kayıt formum nerden hatırlayayım sıfreyı illa kalkıp bu ayazda ösym merkezine mı gıdeyım sımdı zaten bu yenı cıkan uygulamalar tamamen ınsanlara ezıyete donustu sonumuzu goremıyorum allah yardımcımız olsun...senağlama

hayatım kpss sonuç belgesinde yazmıyo zaten öss sınavına girerken pc den çıkarıp bize belge veriyolar ya hani öss formu kpss formu değil işte o başvuru formunda fotoraflı olan onun en altında yazıyo o forma bak bi bulabilirsen yerimseniben

arkadaşlar benim kpss sonuç belgem gelmedi ne yapıcam bilmiyorum
bilgisi olan varmı. allah hepinizin gönlüne göre versin umarım istediğiniz yerlere yerleşirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…