- 28 Temmuz 2008
- 502
- 2
- 40
- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
canım sadece 2008 için geçerli, 2006daki sınavın puanı 21 eylül 2008'e kadardı. ondan sonra alınacak alımlarda 2008 puanları kullanılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yaa ben napim ticaret lisesi muhasebe mezunuyum bilgisayar sertifikamda var puanım 74
kızlar slm çok çok acil bi durum var. ben dün gidip kpss şifremi aldım fakat tercih yapamıyorum daha doğrusu mezuniyet tarihimi giriyorum geçerli tarih giriniz diyo ( çok korkuyorum ya muhakkak ki bi aksilik var ve onu gidip halletmeliyim. sizin başınızada hiç böyle bişey geldi mi ??? yada ne olabilirde böyle olur fikri olan yarım lütfenn ??????
destina istanbuldansın sende sanırım şifreyi nerden aldın?cvp verirsen sevinirim şifremi biliyodum ama bi baktı kı acılmıyo sınırı bozuldu nettende alınmıyo..
kızlar başlığa dayanarak bişi sormak istiyorum bilg prog ve tekn bölümü önlisans mezunuyum yani kod olarak 3249 oluo vhki vs seçilebilio deniyo ama ben il dolayısıyla onun dışındaki kodları olan yerleri de seçmek durumundaydım kodlar arasında 3173,3003,3179,3185,3183,3301 görev olarak vhki,memur ,sekreter görevleri başka meslekten diil yani ama yinede sormak istiyorum çünkü eğer yanlış yer seçersek diğer atamalarda tercih hakkımız yanıomuş:S bugün tercih yapcam ama kafamı kurcaladı lütfen bilen varsa çok acil cvplayabilirmi?cvp bekliyorum ....
ilinde alım olmayabilir mutlaka ya kendi kodun olsun yada 3001 bence.örneğin siyaset bilimi ve kamu die lisans bölümü var ben kamu mezunuyum ona başvuramam örneğin
kılzar ben düz lise sayısal öğrencisiyim okul kodum 1595 sadece 2 yerdenm tercih yapabilorm 2001 we 2005 oda sınırlı sadece ankara da olması gerek we puanım 72 hiç umudm yok dığru yapmışımdır umarım 2001 we 2005 içim de sanki yanlış yapdım die bi his war bide blg sertifikası her bölümde mecburi değil dimi sadece özel şartlarıolan yerlerde war sertfika
kızlar bişey sorucam lütfen çok acil yardım şimdi mesela tercih edeceğin bir kadronun yanında herhangi bir meslek var senin mesleğinle uyuşuyor ama ayrıca 6555 kodu sanırım meb onaylı bilgisayar sertifikası istiyor şimdi bu istediği bölümden mezunsan sertifika da gereklimi_?
selin üsküdarda ösym bürosu var oradan aldım ben