KPSS Tercihleri

:eek:arkadaşlar 2008 kpss sınavının tercihlerini yaparken birbirimizden bilgi almanın faydalı olabaileceğini deüşündüm mesela hangi puanla nereye yerleşebiliriz gibi...
bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum....:kahve:

sağoL tatLımm..
ben Lise mezunu oLarak girdim bu sınava 64 puan aLdım..
şuan üni.1.sınıf öğrencisiyim,üni. bittikten sonra daha şansLı oLacağımı düşünmekteyimm..
yani bu puanLa pek ümidim yok bu yıL ama nasipp tabii..

melikecim bende 74 aldım lise mezunu olarak girdim..
ve istanbul dışında tercih yapamam evli olduğum için malesef

Adaylar tercihlerini, 24 Aralık 2008 – 5 Ocak 2009 tarihleri arasında ÖSYM’nin ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet sitesinde yayımlanacak olan Kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

of yaa ne kadar geç:S

arkadaslar tercıh formu osym de mı yayınlanacak yoksa sınav merkezlerınden mı alacagız....yıne tercıh gunu sıte cokmus duruma gelır emınım....

İnşallah bu sefer yayınlarlar bu kadarda uzatılmazki bu ne ciddiyetsizlik ne rahatlık ya valla heyecan meyecan kalmadı.... :tomato:

Arkadaşlar akrabamız bir kız 2006 KPSS de 71 almış bu arada bilgisayar on parmak kursuna falan gitmiş.5ay önce Yargıtayda çalışmaya başlamış.zabıt katipleri oluyor ya onlardan galiba.yerimsenibenKesinlikle torpil yok dedi annesi büyük yeminler etti yani aman torpildir demeyin, kızın talihi gülmüş resmen çünkü umudu kesmişler artık:teselli:Ortamından inanılmaz memnun maaşı da 1 milyar 100 milyonmuş.Bir taraftan da açıköğretim okuyormuş bitirince üniversite mezunun olacağımdan maaşım daha da yükselecek dedi.:lepi:Onun haricinde bazı arkadaşları da Adliyeye girmiş.Yani sizlerde böyle bir işe girseniz çok memnun kalabilirsiniz sonuçta Yargıtayın ortamı belli gayet nezih maaşı gayet güzel bir de servisi de varmış...Daha ne olsunhihoyyyt

sağol canım peki bu tercih işlemleri için osym den şifre alcakmıyız böyle bişi duydum bilgisi olan lütfen cevap yazsın

elbette canım..muhakkak şifren olmalı.. tc kimlik numarası ve şifre ile giriş yapabiliyorsun..
ösym nin sitesine girersen gerekli açıklamalar vardır orda..

2008-KPSS/4 TERCİH KILAVUZUNDAN

TERCİH YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!

1) KPSS-2008/4 tercih işlemleri 24 Aralık 2008 günü başlamış, Selçuk Üniversitesi ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü kadrolarının sonradan ilave edilmesi nedeniyle işlemler bir süreliğine durdurulmuş, yeni bildirilen kadrolar ilgili tablolara eklendikten sonra KPSS-2008/4 tercih işlemleri yeniden başlatılmıştır.
Tercih işlemleri durdurulmadan önce tercihlerini yapan adaylar, yeni eklenen kadroları da tercihleri arasına eklemek isterlerse durumlarını belirten bir dilekçeyle ÖSYM’ye başvurmalıdırlar.

2) KPSS-2008/4 yerleştirme sonuçları dahil olmak üzere; herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar, atamaları yapılsın ya da yapılmasın, daha sonra ÖSYM tarafından yapılacak personel yerleştirmesi için yerleştirildikleri 2008-KPSS puanı ile tercih yapamayacaklardır.

Bu nedenle adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, sitemizde yayında olan 2008-KPSS/4 Tercih Kılavuzundan tercih etmek istediği tüm kadro ve pozisyonların koşullarını dikkatle incelemeleri, koşullarını taşımadıkları kadro ve pozisyonlardan tercih yapmamaları son derece önemlidir.

ÖSYM Başkanlığı

Arkadaşlar umarım aceleyle tercih yapmamışsınızdır, bakın yeni kadrolar da eklenmiş.. Bilginize..

2008-KPSS/4 TERCİH KILAVUZUNDAN

TERCİH YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!

1) KPSS-2008/4 tercih işlemleri 24 Aralık 2008 günü başlamış, Selçuk Üniversitesi ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü kadrolarının sonradan ilave edilmesi nedeniyle işlemler bir süreliğine durdurulmuş, yeni bildirilen kadrolar ilgili tablolara eklendikten sonra KPSS-2008/4 tercih işlemleri yeniden başlatılmıştır.
Tercih işlemleri durdurulmadan önce tercihlerini yapan adaylar, yeni eklenen kadroları da tercihleri arasına eklemek isterlerse durumlarını belirten bir dilekçeyle ÖSYM’ye başvurmalıdırlar.

Arkadaşlar umarım aceleyle tercih yapmamışsınızdır, bakın yeni kadrolar da eklenmiş.. Bilginize..

canım ne zaman eklenmiş bu kadrolar bugün mü_?

X