- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.849
- 38
-
- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
Arkadaşlar benim çok moralim bozuk bir çok tercihim 6225 yüzünden eledim, mesela Büyükşehir belediyesi 20 memur alıyor 3179 dan yani benim kodum ama 6225 de arıyor ben açık öğretim gördüm önlisans diplomam aöf ten dolayısı ile bir çok tercihimi eleyeceğim bilgisayar bilgim iyi ama malesef hiç bir işe yaramıyor tek ümidim memurluktu o da olmayacak galiba benim hiç şansım kalmadı bir çok kadroda 6225 şartı var off yıkıldım ya:a015:
6225 kodu ne yani açıklaması neden elediğini anlamadım
hayırlısı olsun ocean neleri tercih ettin
M.E.B den onaylı bilgisayar sertifikanın olması gerekiyor, örgün eğitim görenler bilgisayar dersi almışlarsa ayrıca sertifikası olması şart değil, açıköğretim mezunu olduğum için bilgisayar dersi görmüş olsam bile ayrıca sertifikamın olması gerekiyormuş, benim bilgisayar bilgim iyi ama sertifikam yok çoğu kadroda bu şart aranıyor malesef
Ösym nin sitesinde basvuru yaparken tc kimlik numarandan sonra girdiğin şifreden bahsediyorsun sanırım . Öss yada kpss ye başvurdugunda sana verilen belgede en altta şifren yazıyor o belgeni sakladıysan ona bi bak . eger yoksa kaybettiysen falan , hemen en yakın liseye yada ösym basvuru merkezine kimliğinle gidip alabilirsin şifreni tekrar .
Özür yanlış anlamışım ben , tercih yaptıgın yerlerin kodundan bahsediyorsun sen , tekrar kontrol et tercih kodlarını belki yanlış yazmış olabilirsin o yüzden hata veriyordur .
yada benim puanım 68.608 düşük ama ben yinede şansımı denemek istedim düşük diye mi kabul etmiolar acaba baraj 70 mi yani
canım baraj yok, herkes tercihte bulunabilir.
sen lise, önlisans ya da lisans düzeylerinden hangisi için tercih yapıyorsun?
Örneğin lisans dzüeyinin program kodları 384 ile başlıyor. Burda bir hata yapıyor olmalısın.
:1shok:Nasıl yani baraj yok. Valla mı. E o zaman torpili olan yaşadısenağlama