ama yinede alım sayısına bağlı kuzucum ilk atama baya olabilir de diğerlerini yine 1 2 kadro olursa zor yani. 2012 de de öyle olmuştu önlisansta sıralamalar yükselmişti baya ama yine puanlar aynı kaldı :/ umarım senin dediğin gibi olur herkes atanır :)
moralinizi bozmak istemem ama 79la zor. son atamada belki.
bir de belediye istiyormuşsunuz sanırım tayin istemeniz zor oluyor. eş, sağlık durumu olsa bile. hatırlatmak istedim.
kızlar lütfen yardım edin bu sene ilk kez kpss ye girdim. kpss p3 puanıyla tercih yapacağım. tercihler ne zaman yapılacak acaba :44: internette 2014 tercih kılavuzu 1 diye bir şey açıklanmış :s :s o neyin nesi. ordaki yer alan kadroları mı yazabileceğiz yoksa o geçen senenin şeyi mi. ama 2014 tercih kılavuzu yazınca çıkıyor :44: hiç anlamadım lütfen yardım kızlar
bir de o kılavuzda GİH TH SH AH gibi ibareler var onlar neyin nesii
Merhaba, 2014 puanıyla tercihler henüz başlamadı. Kasım ayında olacak. Ösym sitesinden yerleştirme takviminden takip edebilirsiniz.
Kılavuzda yazan o ifadeler kadroların sınıflarını ifade ediyor. Genel idare hizmetleri (gih) teknik hizmet (th) sağlık hizmetleri (sh) avukatlık hizmetleri (ah)
Merhaba, 2014 puanıyla tercihler henüz başlamadı. Kasım ayında olacak. Ösym sitesinden yerleştirme takviminden takip edebilirsiniz.
Kılavuzda yazan o ifadeler kadroların sınıflarını ifade ediyor. Genel idare hizmetleri (gih) teknik hizmet (th) sağlık hizmetleri (sh) avukatlık hizmetleri (ah)
Çift yıllarda alınan puanlar 4 atamada yani 2 sene için geçerlidir. Haziranda 2012 yılı puanları için son yerleştirme yapıldı. O kılavuz ona ait.
4001 den mi düşünüyosunuz? Bölümünüz nedir ?
evet 4001. hazır giyim öğretmenliği mezunuyum ama ondan girmeyi düşünmüyorum. belediye olsa kafi bana. çevremde herkes ümitli konuşuyo ama bilemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?