How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KPSS tercihleri, yardım lütfen.

ama yinede alım sayısına bağlı kuzucum ilk atama baya olabilir de diğerlerini yine 1 2 kadro olursa zor yani. 2012 de de öyle olmuştu önlisansta sıralamalar yükselmişti baya ama yine puanlar aynı kaldı :/ umarım senin dediğin gibi olur herkes atanır :)

Evet alım da önemli. Hayırlısı olsun kuzum, emeklerimizin karşılığını alalım fazlasında gözüm yok. :31:

kızlar lütfen yardım edin bu sene ilk kez kpss ye girdim. kpss p3 puanıyla tercih yapacağım. tercihler ne zaman yapılacak acaba :44: internette 2014 tercih kılavuzu 1 diye bir şey açıklanmış :s :s o neyin nesi. ordaki yer alan kadroları mı yazabileceğiz yoksa o geçen senenin şeyi mi. ama 2014 tercih kılavuzu yazınca çıkıyor :44: hiç anlamadım lütfen yardım kızlar

kızlar lütfen yardım edin bu sene ilk kez kpss ye girdim. kpss p3 puanıyla tercih yapacağım. tercihler ne zaman yapılacak acaba :44: internette 2014 tercih kılavuzu 1 diye bir şey açıklanmış :s :s o neyin nesi. ordaki yer alan kadroları mı yazabileceğiz yoksa o geçen senenin şeyi mi. ama 2014 tercih kılavuzu yazınca çıkıyor :44: hiç anlamadım lütfen yardım kızlar

bir de o kılavuzda GİH TH SH AH gibi ibareler var onlar neyin nesii

Merhaba, 2014 puanıyla tercihler henüz başlamadı. Kasım ayında olacak. Ösym sitesinden yerleştirme takviminden takip edebilirsiniz.
Kılavuzda yazan o ifadeler kadroların sınıflarını ifade ediyor. Genel idare hizmetleri (gih) teknik hizmet (th) sağlık hizmetleri (sh) avukatlık hizmetleri (ah)

teşekkür ederim :) yalnız o internetteki 2014 tercih kılavuzu 1 diye çıkan tercih kılavuzu ne oluyor peki o zaman

Merhaba, 2014 puanıyla tercihler henüz başlamadı. Kasım ayında olacak. Ösym sitesinden yerleştirme takviminden takip edebilirsiniz.
Kılavuzda yazan o ifadeler kadroların sınıflarını ifade ediyor. Genel idare hizmetleri (gih) teknik hizmet (th) sağlık hizmetleri (sh) avukatlık hizmetleri (ah)

Tesekkür ederim neverone :) puanım öyle çok çok yüksek bir puan değil ama düsük te değil :) umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur . Çok küçük bebeğim var daha iki aylık onun için isten ayrılmıstım simdi de yine onun için devlet isi istedim . Zaten hep evimin yanındaki yerleri yazıcam.. Ama ben atanamasam bile özel sektöre devam :) Ama çalısmayan sadece kadro bekleyen arkadaslarımız var . Rabbim herkesin gönlüne göre versin .

Çift yıllarda alınan puanlar 4 atamada yani 2 sene için geçerlidir. Haziranda 2012 yılı puanları için son yerleştirme yapıldı. O kılavuz ona ait.

Son düzenleme:
evet 4001. hazır giyim öğretmenliği mezunuyum ama ondan girmeyi düşünmüyorum. belediye olsa kafi bana. çevremde herkes ümitli konuşuyo ama bilemedim :26:

2012 kpss puanı sıralamasına göre 4001 en son 20 binlerde almış.Eğer bu sene alım daha fazla olursa ihtimal daha da yükselir tabi. İnşallah bu mübarek gün hürmetine atanırsınız.İnşallah atanırız.Bekleyip görücez bakalım.

Ben belediyeye atandim merkezi aramalarda isletme bölümünden maasi çok iyi ama tayin Yok ya becayiş ya da istifa başka yolu yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düz memurluklar 81 e düşer alim çok olursa 79 a iner . bu yil secim var ama bor de memur alimini azaltacaklarini söylemişlerdi .

Ama bence bu KASIM atamasinda çok alim olacak bu geçtiğimiz son atama da çok az düz memurluk vardi 150 kişi hepsini bu atamaya sakladilar bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah canlarim saolun. Dumanikara puaniniz kacti? bana ozelden ulasir misiniz.mobilim de mesaj atamadim. napmam gerektgi konusunda yardmci olursanz cok sevnrm tercihler konusnda

Back