Kızlar kpss için öncelikle hepimize geçmişler olsun. Rehberliğe ihtiyacım var :)
Tercihlere ne zaman başlayacağız şu an puan belli oldu ya, tercih hemen yapabiliyor muyuz birileri yardım etsn lütfen :)
Hangi bolum icin
Kızlar kpss için öncelikle hepimize geçmişler olsun. Rehberliğe ihtiyacım var :)
Tercihlere ne zaman başlayacağız şu an puan belli oldu ya, tercih hemen yapabiliyor muyuz birileri yardım etsn lütfen :)
atamaları siz tkip edersiniz merkezi atamalar kasım gibi olur. ilanla olan atamalarda var onları takip etmeniz gerekir. puan kaçtı bu arada
yok çok yüksek değil kızlar :) 79 bu puanla atanma ihtimalim olur mu dersiniz? :26:
Olabilir bence benim 73 dersaneye filan gidemedim son iki ay baktm briz o da her gun degil bir saat filan.Sansimi denicem ben de belediyeler ve universiteler dusuk aliyo diye biliyorum 2012 birinci yerlestirme puanlarina bakmistim.Sansin yuksek bence oralar icin
ay hadi inşallah ben de belediye çok istiyordum zaten :) inşallah sen de atanırsınnn :)
moralinizi bozmak istemem ama 79la zor. son atamada belki.
bir de belediye istiyormuşsunuz sanırım tayin istemeniz zor oluyor. eş, sağlık durumu olsa bile. hatırlatmak istedim.
Düz memurlukta eğer alım baya yüklü olmazsa mümkün değil 85ten falan düşmez
İşletme falan 2012 sınavı ile 81 puan bile gidemedi. İibfde alım yüklü olursa 79 belki. düz memurluk için zor..
Hatta 2012 yerlestirmelerine gore senin puan gayet iyii.Dogru tercihle cogu yere atanabilirsin.Nete de yaz istersen kpss 2012 b grubu lisans yerlestirme puanlari diye cikiyor osymnin sayfasinda.Bence sansin yuksek ins atanirsin.Benim yarin alan sinavim var pek umudum yok ondan ben de duz memurluk yazarim dusuk de olsa sansim.Belki tutar :)
Düz memurlukta eğer alım baya yüklü olmazsa mümkün değil 85ten falan düşmez
İşletme falan 2012 sınavı ile 81 puan bile gidemedi. İibfde alım yüklü olursa 79 belki. düz memurluk için zor..
85den düşebilir Bade'm sıralamalar çok çok farklı 2012ye göre. 2012de 87 puan ile 18bininci olunmuş, 2014te 87 alan 5bininci falan. Çok fark var. Puanlar epey düşecek gibi.
Bu arada konu sahibi belediyeler merkezi alımla almıyor genelde. Bir tek İstanbul B.B. yi görüyorum ben merkezi atamalarda. Diğerleri el altından maşallah.
Atamalar kasım gibi olur.
zor diyenler de olmuş bilemedim ki :26: bir türlü bitmiyor şu sınavın stresi :)
inşallah iyi geçer yarınki sınavın du bakalım moralini bozma :)
85den düşebilir Bade'm sıralamalar çok çok farklı 2012ye göre. 2012de 87 puan ile 18bininci olunmuş, 2014te 87 alan 5bininci falan. Çok fark var. Puanlar epey düşecek gibi.
Bu arada konu sahibi belediyeler merkezi alımla almıyor genelde. Bir tek İstanbul B.B. yi görüyorum ben merkezi atamalarda. Diğerleri el altından maşallah.
Atamalar kasım gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?