• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss tercihinde yazilmasi gereken doğu illeri

Erzincan da yasamiyorum malesef ama Erzincanliyim yasamayi da cok isterdim temiz ve küçük bir sehir ama cok da rahat memur ve asker sehri( 3.ordu Erzincan daolduğu için )cok duzenli ve sakin bir sehir evlerin cok büyük kısmı site seklinde doğalgaz hemen her mahallede var ki büyük bir avantaj kiralar belki biraz pahalidir doğuya göre ama site icerisinde 180metre kare 4+1 evde kira 700-750 civarı ama evler gercekten cok guzel ve yeni iklimo Erzurum ve Sivasa gore cok daha yumusaktir cok şık ve guzel kafeler mekanlar var büyük bir avm yok depreme cok dikkat ederler o yuzden binalae saglamdir cok katli bina yoktur büyük avm yapmaktanda bu yuzden cekinirler kapali bir alanda cok insan bulunmasin diye ama çoğu marka küçük küçük dukkanlar halinde ayri ayri vardır havalimani terminali cok guzel her gun istanbul ankara izmire ucak seferleri var 3,4 hava firmasının gunluk ucuslari var bu arada eğitime cok önem verirler ogretmenim okul puanlari felan bayağı yuksek tanıdığım cok insan var Erzincanlı olmadığı halde memur olarak gelip ev alip kura dersane isletme acip kalan cok yazdım umarım yardimci olmusumdur :)) Hilton bile var daha ne olsun :)))

[QUOTEnerdesin, post: 37582829, member: 460215"]Evet biz de bir şey lazım olduğunda erzuruma gidiyoruz doğunun pisliği erzurumda pek olmaz severim bir dahaki doğu görevinde muhakkak erzurumu yazıcaz biz de[/QUOTE]

Siz nerdesinz canım peki simdi

Yorumunu çok be
Erzincan da yasamiyorum malesef ama Erzincanliyim yasamayi da cok isterdim temiz ve küçük bir sehir ama cok da rahat memur ve asker sehri( 3.ordu Erzincan daolduğu için )cok duzenli ve sakin bir sehir evlerin cok büyük kısmı site seklinde doğalgaz hemen her mahallede var ki büyük bir avantaj kiralar belki biraz pahalidir doğuya göre ama site icerisinde 180metre kare 4+1 evde kira 700-750 civarı ama evler gercekten cok guzel ve yeni iklimo Erzurum ve Sivasa gore cok daha yumusaktir cok şık ve guzel kafeler mekanlar var büyük bir avm yok depreme cok dikkat ederler o yuzden binalae saglamdir cok katli bina yoktur büyük avm yapmaktanda bu yuzden cekinirler kapali bir alanda cok insan bulunmasin diye ama çoğu marka küçük küçük dukkanlar halinde ayri ayri vardır havalimani terminali cok guzel her gun istanbul ankara izmire ucak seferleri var 3,4 hava firmasının gunluk ucuslari var bu arada eğitime cok önem verirler ogretmenim okul puanlari felan bayağı yuksek tanıdığım cok insan var Erzincanlı olmadığı halde memur olarak gelip ev alip kura dersane isletme acip kalan cok yazdım umarım yardimci olmusumdur :)) Hilton bile var daha ne olsun :)))

Yorumunu çok beğendim teşekkür ederim :)
Aradigim bi cevapti depremi düşünenemdim ama ölüm her yerde

Size Malatya ve Elazığ tavsiyemdir,Malatya sarktan çıktı diyorsunuz ozaman Elazığ, Elazığ terör olaylarının yaşanmadığı şehirlerden biridir,iklimi diğer Doğu illerine göre daha ılımlı çünkü Hazar Gölü ve Keban barajı vardır vede fırat nehri,Harput var birde eski Elazığdir ve yüksek biyerde yazın aksamlari halk oraya çıkar bütün Elazıği oradan izleyebilirsiniz Türbelerde vardır, şehir merkezinde AVM si Sinemaları,çay bahçeleri vardır,Doğalgazlı 500 600 tl ye güzel evlerde oturabilirsiniz,benden bu kadar:))
Hersey gönlünüzce olsun insallah

Arkadaşlar başka fikri olan?
Diyarbakır Urfa Maraş Bitlis Siirt Sivas Kars Elazığ Erzurum illerinde kira kreş sosyal yaşam vs bilgi konu sahibi ile aynı dertten muzdaribiz

Elazığlıyım, evler artık doğalgazlı şehir merkezinde iyi araştırırsanız uygun kiralık daire bulursunuz, eşiniz polismiş Elazığ'da sıkıntı yaşamazsınız terör olayları olmaz kolay kolay, halkı çoğunlukla Türk milliyetçisidir vs. Kreş, anaokulu konusunda da sorun yaşamazsınız hem devlet hem de özel anaokulları var, sosyal yaşam olarak çok şey beklemeyin sonuçta bir doğu vilayeti ama yine de oturup bi kahve içebileceğinİz nezih yerler var avm var akgün ve misland diye. Hazarbaba diye kayak merkezi bile var :) Tabii yazın daha iyi gezersiniz doğal güzellikleri ve sosyal tesisleri bol Harput, Keban, Hazar gölü vs. İklimi de öyle Erzurum gibi değil tabii ama karasal iklim sonuçta Elazığ' ı seveceğinizi dülünüyorum hayırlısı olsun yine de.

Back