Erzincan da yasamiyorum malesef ama Erzincanliyim yasamayi da cok isterdim temiz ve küçük bir sehir ama cok da rahat memur ve asker sehri( 3.ordu Erzincan daolduğu için )cok duzenli ve sakin bir sehir evlerin cok büyük kısmı site seklinde doğalgaz hemen her mahallede var ki büyük bir avantaj kiralar belki biraz pahalidir doğuya göre ama site icerisinde 180metre kare 4+1 evde kira 700-750 civarı ama evler gercekten cok guzel ve yeni iklimo Erzurum ve Sivasa gore cok daha yumusaktir cok şık ve guzel kafeler mekanlar var büyük bir avm yok depreme cok dikkat ederler o yuzden binalae saglamdir cok katli bina yoktur büyük avm yapmaktanda bu yuzden cekinirler kapali bir alanda cok insan bulunmasin diye ama çoğu marka küçük küçük dukkanlar halinde ayri ayri vardır havalimani terminali cok guzel her gun istanbul ankara izmire ucak seferleri var 3,4 hava firmasının gunluk ucuslari var bu arada eğitime cok önem verirler ogretmenim okul puanlari felan bayağı yuksek tanıdığım cok insan var Erzincanlı olmadığı halde memur olarak gelip ev alip kura dersane isletme acip kalan cok yazdım umarım yardimci olmusumdur :)) Hilton bile var daha ne olsun :)))