Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım.Dediğim gibi 3.yılımız burda bi sıkıntı yaşamadık.Hatta geçen ki olaylarda sorun çıkmayan illerden biriydi.
Eşiniz polis memuruysa biraz daha güvenli illeri tercih edin Van çok güzel ama olaylar eksik olmaz. Erzurum, Erzincan, Elazığ olabilir. Ardahanıda düşünebilirsiniz. Ben posof ilçesinde 1 yıl çalıştım polisler için çok rahat bir yer ama hiç sosyallik yok.Eşim polis memuru bu ilk atama olacagi icin bircok kisi gelir diyor.doğuyu bu yuzden istiyoruz yoksa göndermeyebilir emniyet
valla ermerkez vardıı en son. başka bi avm yaptılar mı bilmiyorum. erzurum kadar soğuk değildir havası ama yine de ayazı olur. memur şehri ama şehir merkezinde kiralar biraz yüksekti. şimdi durum ne bilmiyorum.Bende hep merak etmişimdir orayi.nasil sizce kiralar iklim gezi aalışveriş mekanları var mi
----------AkasyBuralarda29 .!.:Eşiniz polis memuruysa biraz daha güvenli illeri tercih edin Van çok güzel ama olaylar eksik olmaz. Erzurum, Erzincan, Elazığ olabilir. Ardahanıda düşünebilirsiniz. Ben posof ilçesinde 1 yıl çalıştım polisler için çok rahat bir yer ama hiç sosyallik yok.
Aynen öyle erzurum yaz en başabence Erzurum güzel. sadece havası çok soğuk onun dışında ideal. Merkezinde ne ararsan var. ( 2 alışveriş merkezi, sinema, tiyatro,vs.) Mekanlar, cafeler de iyidir. Doğuda Erzurumu tek geçerim çevre illerdekiler sıkıntıdan Erzuruma gelirler her zaman. :)
Erzincan
Aynen öyle erzurum yaz en başa
Sivas derim ben. Dogu olarak geciyor tercihlerdeİyi aksamlar herkese
Eşimin dogu görevi nedeniyle g.doğuda bir şehirdeyiz. Kasimda KPSS tercihi yapicam.kasimda atanabilme sansim da var haziranda olabilir bu.
Sizce Şark illerinden hangisi yazilmali.bizim aklimzda adiyaman elazig erzurum erzincan var.baska bilgim de yok acikcasi batiidan bu yil geldik.yardimci olur musunuz lutfen :)
Sivas derim ben. Dogu olarak geciyor tercihlerde
erzurum,erzincan ,elazığ varken bitlis'ten,van'dan uzak durun derim.
Doğunun pisliği?Evet biz de bir şey lazım olduğunda erzuruma gidiyoruz doğunun pisliği erzurumda pek olmaz severim bir dahaki doğu görevinde muhakkak erzurumu yazıcaz biz de