• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss tercihinde yazilmasi gereken doğu illeri

Eşim polis memuru bu ilk atama olacagi icin bircok kisi gelir diyor.doğuyu bu yuzden istiyoruz yoksa göndermeyebilir emniyet

[QUOTbyrfguben, post: 37578352, member: 538701"]puan kaç[/QUOTE]

85
Anladım.Dediğim gibi 3.yılımız burda bi sıkıntı yaşamadık.Hatta geçen ki olaylarda sorun çıkmayan illerden biriydi.

Teşekkür ederim tercihlerimde olacak tanidilarimz var orda da yalniz kalmamış olurum

[QUOTEsöylüyorsunuz st: 37578604, member: 5387şart değilpuan garanti gidersiniz kasımda belki olmaz, oda size bağlı seçici olursanız gelmeyebilir, bende geçtim tercih döneminden baya araştırdım doğu illerini falan malatya için doğunun incisi derler, muşta çok güzelmiş tavsiye ederim ikisini, erzurumda merkez güzelmiş , ilçeleri iyi değilmiş. ona göre düşünün artık.[/QUOTE]

Dogru söylüyorsunuz teşekkür ederim
Hem alim hem secicilige de bagli kasim olması şart değil yeter ki huzurlu sakin yaşanabilecek bi yer olsun isterim.birde soğuk olmasa doğu keşke çok cabuk hastalaniyorum :):KK54::KK54:

Eşim polis memuru bu ilk atama olacagi icin bircok kisi gelir diyor.doğuyu bu yuzden istiyoruz yoksa göndermeyebilir emniyet
Eşiniz polis memuruysa biraz daha güvenli illeri tercih edin Van çok güzel ama olaylar eksik olmaz. Erzurum, Erzincan, Elazığ olabilir. Ardahanıda düşünebilirsiniz. Ben posof ilçesinde 1 yıl çalıştım polisler için çok rahat bir yer ama hiç sosyallik yok.

Bende hep merak etmişimdir orayi.nasil sizce kiralar iklim gezi aalışveriş mekanları var mi
valla ermerkez vardıı en son. başka bi avm yaptılar mı bilmiyorum. erzurum kadar soğuk değildir havası ama yine de ayazı olur. memur şehri ama şehir merkezinde kiralar biraz yüksekti. şimdi durum ne bilmiyorum.

şanlıurfalıyım ama asla önrmm kiralar çok yüksk suriylilr glii için çok arttı zatn pahalıyı 1000 liraan aşağı kira yok v artık çok karışık kalabalık bir şhir

Evet urfada öyle son zamanlarda iyice karisti.d.bakir urfa mardinnve sinir illerini düşünmüyoruz bizde snira yakiniz.
Kiralar birçok yerde artmis durumda ev sahipleri de çok ilgisiz sadece kiralarini biliyorlar

="derinderin, post: 37579603, member: 110302"]valla ermerkez vardıı en son. başka bi avm yaptılar mı bilmiyorum. erzurum kadar soğuk değildir havası ama yine de ayazı olur. memur şehri ama şehir merkezinde kiralar biraz yüksekti. şimdi durum ne bilmiyorum.[/QUOTE]

-------
Tesekkur ederim canim

AkasyBuralarda29 .!.:
Eşiniz polis memuruysa biraz daha güvenli illeri tercih edin Van çok güzel ama olaylar eksik olmaz. Erzurum, Erzincan, Elazığ olabilir. Ardahanıda düşünebilirsiniz. Ben posof ilçesinde 1 yıl çalıştım polisler için çok rahat bir yer ama hiç sosyallik yok.
----------

Buralarda öyle sosyallik pek yok ama yani geçtim sinemaya gezmeyi a.v. esimle kaç aaksamdir yemek bile yiyemiyoruz iyice bunaldikEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

bence Erzurum güzel. sadece havası çok soğuk onun dışında ideal. Merkezinde ne ararsan var. ( 2 alışveriş merkezi, sinema, tiyatro,vs.) Mekanlar, cafeler de iyidir. Doğuda Erzurumu tek geçerim çevre illerdekiler sıkıntıdan Erzuruma gelirler her zaman. :)
Aynen öyle erzurum yaz en başa

İyi aksamlar herkese
Eşimin dogu görevi nedeniyle g.doğuda bir şehirdeyiz. Kasimda KPSS tercihi yapicam.kasimda atanabilme sansim da var haziranda olabilir bu.
Sizce Şark illerinden hangisi yazilmali.bizim aklimzda adiyaman elazig erzurum erzincan var.baska bilgim de yok acikcasi batiidan bu yil geldik.yardimci olur musunuz lutfen :)
Sivas derim ben. Dogu olarak geciyor tercihlerde

Evet biz de bir şey lazım olduğunda erzuruma gidiyoruz doğunun pisliği erzurumda pek olmaz severim bir dahaki doğu görevinde muhakkak erzurumu yazıcaz biz de

Back