- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 26
- Konu Sahibi Papatya011
Merhaba arkadaşlar. KPSS çalışıyorum ama tarihte video izlemek için ramazan yetgin ile m.celal özyıldız arasında kaldım siz hangisini öneriyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tarihte temelim az çok var sıfır değilim ama kpss ye ilk hazırlanısımMerhaba ben de kpssye hazırlanıyorum. Soruyu görünce yardımcı olmak istedim. Eğer tarihte temelin varsa Mehmet Celal hocayı tavsiye ederim hem daha hızlı hem daha eğlenceli anlatıyor. Ama hiç temelim yok ilk kez hazırlanıyorum diyorsan da daha detaylı anlatması bakımından Ramazan hocayı tavsiye ederim
Tarihçiyim canım Ramazan hocaya bakMerhaba arkadaşlar. KPSS çalışıyorum ama tarihte video izlemek için ramazan yetgin ile m.celal özyıldız arasında kaldım siz hangisini öneriyorsunuz
Tarihi nasıl aklımda tutabilirim . Yüz defa oku video izle olmuyor . Sanki bomboş . bana yardım eder misin ne yapayımTarihçiyim canım Ramazan hocaya bak
Ondada sınavda şuralar çıkabilir vs diye gösteriyor mu?Mustafa Celal hoca muhteşem anlatıyor gereksiz yerlere girmiyor bir de monoton değil. Ramazan Hoca daha stabil beabtciler icin daha iyi. Mustafa Celal'den konu ,Ramazan Hocadan da tekrar dinledim ama tekrarlarda mesela islamiyet öncesiden 1 soru gelmesine rağmen 7 tane tekrar videosi çekmis onları dinlemedim
Evet ramazan hoca detayı bulup bu çıkar diyor. Celal Hoca anlatıyot mesela ösym buraları sordu gene sorar bunu tyt de sordu size de sorabilir diyor. Veya burası öabtsi olmayanlar icin detay diye belirtiyorOndada sınavda şuralar çıkabilir vs diye gösteriyor mu?