• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

<< kpss soru ve cevapları yayınlandı >>

memurlar nette durum nasılmış ki?

2 gün önce memurlar forumda diyarbakırda yaşanan olay hakkında görgü tanığı yazdı.sınavın iptal olunacağına dair söz versinler.suç duyurusunda bulununa ceza verilmeyeciği hakkında söz verilsin gider şikayet ederim dedi.bu kişinin hem açtığı konu silindi hem de üyeliği iptal edildi.twetterda kpssiptaledilsin olarak arat resimlerde o yazan kişinin bütün kayıtları mevcut.memurlar zan altında bırakıyosunuz diyo.

bu senede açıklama yapılır kopya var ama suç yok diye.
geçen seneden malum şifre var suç yok dendi üstü kapandı

canım bende de durum aynı tüm yayınları okuyorum...
heyecanla bekliyorum valla nolcak diye..
bi karara bağlasalar iyi olacak..
sonucu bekliyorum..:44:

iptal edilmesi lazım edilmezse bi kaç kurban seçiceler bunlar çekti bulduk bunların sınavı iptal dicekler :47:

iptal edilmesi lazım edilmezse bi kaç kurban seçiceler bunlar çekti bulduk bunların sınavı iptal dicekler :47:

valla netlerim kötüde olsa iptal edilmesin bir daha o stresi çekemem diyordum...ama şu video olsun, deliller filan..hakkaten insanların hakkı yenmemeli yaaa :47:

ama size diyorum..iptal etmeyecekler...üstünü kapatmak için elinden geleni yapıyorlar...memurlar netde de sorular yayınlanmadan önce herkes bağırıyordu..baktılar netleri iyi geldi milletin..susup kenarı çekildiler...

hele hele gk gy 90 , eğitim 100 filan atanırmıyım diyorlar, ardından da üzgün işaret koyuyorlar ya..deli oluyorummm :52:

ben o kadar umutsuz değilim..
bi şekilde atanıcam gibi gelio..
ha az mı? az..
bi daha girsem çok iyi olcak mı? bilemem..
ama şunu söyleyebilirim çok tiksindim şu sınav çalınmaları, şifrelemelerinden..
bu ne ya..
bu arada sınav iptal olsa da olmasa da suçlanacak grup yapan grup olmayacak bence..
ikisini de aklamak değil amacım ama öyle işte.. sinir bozucu..
hakkımız yenmesin de.. umrumda değil, yesinler birbirlerini...:6::55:

kızlar izmirde eğitimde, gk ve gyde iyi olan dershane önerebilirmisiniz?
umudum yok bu sene :52: bari dershane araştırmalarına başlayayım :9:

Back