- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
- Konu Sahibi papatya8688
-
bu sene oturduk cnm resmeno da bize denk geldi malesf ..ama şuan tek umudumuz standart sapma..snçta herkese zor gelmiş bu sorular...
cnm senin bölümün ne ? yani bana göre iyi netlerin
cnm kpss puan hesaplama yaz google'a.ilk çıkan linkten bu netlerini doğru yere yaz..yanlış O kalsın artık..ben uğraşmamak için sadece netlerimi , doğru yazan kısma yazıyorum... hesapladıktan snra çıkan ekranda 2011 puanından 2-3 puan düşün diyorlar..yada 2009 ile aynı çıkar bu sene diyorlar
çok sevndm cnm...barajı geçmşsn ne güzelll
tahmin ettim zaten
canım öğretmenlik için bişey diyemicem
sağol yinede canım senin nasıldı senin bölüm ne
sağol canım bnde bir hesapladım ordan şimdi 2009 göre 81 geliyor inş öle gelir ama bn o kadar bklemiyom öle
bölüm iktisat puan 72.63 hesapladım canım
cnm hiç belli olmaz..umudunu kaybetme..
kızlar ya 60puanla okul öncesi atanırmı?? taş çatlasın bu kadar gelr puanım
hayırlı olsun canımsizin için kaç puan gerekiyor bilmiyorum inş atanırsın
canım kopya olmasa tamam derdim ama şimdi ne oldugu blli değil puanlar düşecek ve sınıfçı en az kaçla atanır bilimyorum geçen sene 68 düşmştü
tatlom okul öncesi kaça düştü geçen yıl..bu sene okul öncesi bi iyi bi kötü olur diyolar
ağustosta 67 küsür ile, şubatdada yanlş değilsem 56 ile kapatttı cnm..
ağustos olmazsa, en kötü ihtimal şubat ataması olursa atanırım diye düşünüyorum ..yani umut ediyorum diyelim
sınıfçılar ve okul öncesi için alımlar bu sene yüksek olacak diyorlardı..bu sebeple bence şansımız olablr cnm..alım yüksek olrsa puanlar düşer
cnaım istanbul 79 istiyodu iim sözleşmelilere bide 2. atamalara kaldı
canım bu sene gk gy zordu bkli düşer puanlar
iyimiş o zamam canım bu sene bnce daha çok düşer daha fazla öğretmen alıyorlar..sen canını sıkma gidersin tatlım
şubat ataması olur mu sence ben pek ümitli değilim ondan yoksa bnm en düşük 75 gelir ve giderim ozaman..
cnm şubt ataması olacak diye duydum...tabi ösym nin işi belli olmaz
evt canım ya türkçe matım iyi türkçeden 2 boş 8 yanlış
mattan 7 boş 2 yanlış çıktı
inşallah düşer
öyledir tatlım çok zordu gerçekten kopya yosa bnce epey gzl glir puanın çnkü her senekinden zordu
beni sormuşsun ama ben yeni girebildim.. 81 net yaptım demiştim bölümüm mimarlık.. o da yanlış değilse unuttuklarım falan var kabaca oldu biraz... 10 yanlış tr. hesapladım.. gk iyi benim ama daha fazla olabilirdi yinede.. çok saçma bi sınavdı... ösymnin bi kalitesi var derdim soru konusunda bu sene bozmuşlar o kaliteyi.. hakikaten standart sapma olayı busene canımıza okur bence de..bu sene oturduk cnm resmeno da bize denk geldi malesf ..ama şuan tek umudumuz standart sapma..snçta herkese zor gelmiş bu sorular...
cnm senin bölümün ne ? yani bana göre iyi netlerin
cnm kpss puan hesaplama yaz google'a.ilk çıkan linkten bu netlerini doğru yere yaz..yanlış O kalsın artık..ben uğraşmamak için sadece netlerimi , doğru yazan kısma yazıyorum... hesapladıktan snra çıkan ekranda 2011 puanından 2-3 puan düşün diyorlar..yada 2009 ile aynı çıkar bu sene diyorlar
çok sevndm cnm...barajı geçmşsn ne güzelll
hatırladığım kadrıyla 74 netim var.. bi kaç net fazla ya da eksik olabilir bazı sorularda iki şık arasında kalmıştım en son ne işaretledim emin değilimişletme mezunuyum sizce bu puanla bişey olur mu kızlar :26: şu kopya olayını da düşündükçe hepten umudum tükeniyor.. oysa 2012 benim tek umudumdu yaa
beni sormuşsun ama ben yeni girebildim.. 81 net yaptım demiştim bölümüm mimarlık.. o da yanlış değilse unuttuklarım falan var kabaca oldu biraz... 10 yanlış tr. hesapladım.. gk iyi benim ama daha fazla olabilirdi yinede.. çok saçma bi sınavdı... ösymnin bi kalitesi var derdim soru konusunda bu sene bozmuşlar o kaliteyi.. hakikaten standart sapma olayı busene canımıza okur bence de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?