- Konu Sahibi papatya8688
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi buyrun bakalım arkadaşlar....
hayırlısı artık tüm şüpheler içindeee![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
hayırlısı artık tüm şüpheler içindeee
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi buyrun bakalım arkadaşlar....
hayırlısı artık tüm şüpheler içindeee![]()
evet hayırlı olsun emin olamadığım sorular var ama şimdilik 95 net gibi gözüküyor sizin nasıl geldi?
ben bu sene pek çalışmadan grdm...pek umudum yok..![]()
bakmayacaktım netlere ama bi bakayım dedm :)
benm sabahki çok kkötü geçmişti... öğleden sonrakide idare eder..
Benimki sadece sabah olduğu için 95te kaldım :))
Sağlık olsun ne yapalım geçti gitti bakmasaymışım dedim bende bakınca açıkçası :)
olsun moralini bozma. Belli olmaz belki atanırız herkes sınava zor diyor çünkü. Çoğu kişi de yetiştiremedim diyordu.sabahkini şimdi bitrdm ..hiç iç açıcı değilsöylemek bile istemiyorum..sıra öğlen yapılan sınavımda
![]()
olsun moralini bozma. Belli olmaz belki atanırız herkes sınava zor diyor çünkü. Çoğu kişi de yetiştiremedim diyordu.
ben önceleri sınava girmiştim ama ilk defa hazırlanarak girdim acemiliğime geldi biraz benimde. Ben sene başında hazırlanırken 85-88 alıp atanamayan arkadaşlar da benle hazırlanıyordu sınava. Onların hazırlanmasıyla bizimki bir olmuyor tabi :))bu sene olmazsa olmasın diyordum...çnkü ilk giirşimdi...seneye güzelce hazırlanırım diyordum ama yinede insan olsun istiyor ...
bakalım artık....
canım o kadar umutsuz olma bölüm ne senin? benim bölüm arkadaşlarım nasıl yaptılar bilmiom ama bence yine de bi şansımız vardır herhalde..benim yerlerde netler bankaya devam hedef 2014
türkçeden 9 yanlışım çıkmış ya rezalet.yanlış hesaplamadıysam 68.38 puan kızlar
canım o kadar umutsuz olma bölüm ne senin? benim bölüm arkadaşlarım nasıl yaptılar bilmiom ama bence yine de bi şansımız vardır herhalde..
kızlar merhaba
benim bölümü sınıf öğret..
1.bölüm 75 80 arası
2.bölüm 90 95 arası
nasıl kızlar bu netler kaç gelir bu netllerle atanırmıyım ama hiç umudum yok![]()
ben de çözdüm tarihi, bana sorular kolay geldi 1 soru haricinde 4.soru o nasıl sorudur öle..
coğrafya da zormuş vatandaşlık fena deil ama türkçe gerçekten zormuş yani sorular çok uzun..
bu sene ygs de de böle olmuştu türkçe çok zordu tarih iyidi coğrafya ortaydı...
eğitim bilimleri içinde çok zpr diolar.. hayırlısı olsun ne diyelim..
benim 81 netim var puanım çok iç açıcı gelmeyecek moralim bozuldu : ((
ama tabii 8 mat boşum var..
ne dersiniz puanlar düşer mi?
kızlar merhaba
benim bölümü sınıf öğret..
1.bölüm 75 80 arası
2.bölüm 90 95 arası
nasıl kızlar bu netler kaç gelir bu netllerle atanırmıyım ama hiç umudum yok![]()
canım netlerini gk gy 40 40 net aldım 2.bölüm 90 net aldım 76 puan çıkıyo![]()
ya evet 2 puanla geçtim
76 puan bi ark sormuştu onun karışıklık olmasın![]()
canım netlerini gk gy 40 40 net aldım 2.bölüm 90 net aldım 76 puan çıkıyo![]()
hahah evt ya karıştırmışımolsn sonçta sende geçmişsn
![]()
sağol tatlım düşükmüş ya kaldım bn bu sene![]()