kpss sınavına kadaer aksam 8 den gece 3 e kadar ders calışırken bana eslik edecek arkadas arıyorum.

sen agnesim degil artık günesimsin benim agnesss ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH BANA VERDİGİNDEN DAHA İYİLERİNİ SANA VERSİN...tüm içtenliğimle yazdım valla kaybolan umudumu geri verdin bana öyle bir iyilik yapıyorsun ki gözüm doldu kııııız:cry:

sen agnesim degil artık günesimsin benim agnesss ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH BANA VERDİGİNDEN DAHA İYİLERİNİ SANA VERSİN...tüm içtenliğimle yazdım valla kaybolan umudumu geri verdin bana öyle bir iyilik yapıyorsun ki gözüm doldu kııııız:cry:
Yaaa sen de beni üzdün şimdi kıyamam ya:KK43: canımsın bak sana tavsiyem önce iç hastalıklarına git. Diyetisyeni sonra bulursun öncr bi dahiliyw baksın. Arkadaşım öyle yapmıştı tahlil falan yaptılar. Ama diyetisyen de belki öyle yapıyordur bilmiyorum:))

Sen de beni akıllandırdın valla konunu görmesem yan gelip yatıyodum hala. Aminnnn hepimizin muradını versin allah inşallah:)

aminnnnnnn bitanem amin 2016 da sınava gireceksen bu sene de olacaktır sınav gözümüzü korkutuyor sadece konularını hızlıca bitir ardından soru çöz öpüyorum yanaklarından iyi calısmalar günesime benim :KK200::KK200::KK200:

Slm kizlar iyi calismalar :KK66:brans larinizi merak ettim ,bnmde 3 aylik bebegim var ,calismaya bas k iyrum bu gece ins

ramazan yetgin 21.videodayım daha 45 kadar videosu var ve 10 gün içinde bitmesi lazım ayrıca cog ve vat da aynı sekilde ah ah niye bu kadar gec kaldım ki Allahım sen yardım et

X