- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
kpss ye ewde hazırlanan kızlar zamanınızı nasıl gecırıosunuz gunde kac sat calısıosunuz? kacda uyanıp kacda yatıosunuz tv ne kadar ızlıosunuz? burada paylasalım
kitaplarım elimde ve az önce planımı çıkardım kıızlar..ben yaşadıgım sorunlardan ötürü bu aya kadar toparlanma süresi tanıdım kendime..2.girişim..açıklarımı az çok biliyorum ve bu sene ücretli öğretmenlik yaptıgımdan sanki daha iyi puan alabilecegim.neyse planım aylık,ve kısaca şöyle haftalık çizelge yaptım,günleri yazdım..işten gelince rutin işlerim bittiginde (akşam ders çalışabiliyorum) 2 saatlik çalışma programı olşturdum.örnek pazartesi tarih türkçe,1er ünite;salı cografya vatandaşlık birer ünite gibi..şimdi aralara eğitim bilimlerini sıkıştırcam..1,1 bucuk ayda konu çalışması bitecek..belki acele gibi ama benim aslı derdim değişik kaynaklardan devamlı test çözmek..herkese kolay gelsin...
ooofff ooffff 15 günlük tatilde çalışırım hızşanırım diyordum
ama bir numara yok bende
ne ev işi yapabildim ne de ders çalışabildim
camış gibi yatıyorum
kafayı yiyeceğim
bu sene de çalışamıycam
arkadaşlar yapmayın ya.çokta zor değil.benim 9 aylık bebeğim var ve kursa gidiyorum.inanın uyku nedir bilmez oldum.uyanıkken onunla ilgilenmek istiyorum tamamen.oyüzden o uyuyunca ders çalışıyorum.beni zorluyor ama sayılı gün sonuçta çok az kaldı.sınavdan sonra tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.4 ay sonra herşey bitmiş olacak ama sonucun güzel olması için fedakarlık şartyerimseniben
arkadasım ben buna çok kızıyorum,herkese kendi yükü agır niye kabul etmiyorsunuz?benim durumum daha kötü demeye gerek yok ki!burada kimse fedakarlık yapamam demedi ki,zaten göze aldık çalışmayı..şimdi şu bir gerçek,okul,ev ve evin işi ardından ders çalışmak bebekliye de zor bebeksize de..hele benim gibi daha kaç ay önce bebegini kaybetmiş birine toparlanıp çalışmak daha da zor..anlayacagınız arkadasım herkesin yükü kendine agır..eğitim fakültesi bitirmiş insanı böyle süründürmeleri ayıp zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?