Gözümden kaçmıştır bakayımBir de başka bi konuda sana sordumama görmedin sanırım. Matematik kitabıyla alakalı ❣
Tüm yazılanlara baktımda bulamadımTeşekkür ederim
O alarm her çalışında hep yarım saat yarım saat erteleniyor. Birinin tutup kolumdan zorla kaldırması lazım :/ sınava 2 ay kala deneme sınavına gömüleceğim. Normal sınav saatinde çözcem hep bakalım düzene girecek mi? Şu saat oldu vatandaşlık çalışıyorum. Gece geç uyuduğumda keyiften geç uyumuyorum aslında.Nameles bence uyku düzensizliği problemini bi an önce halletmelisin Çünkü ben 13.00'a kadar uyudum bi kere. Ne kadar geç kalkarsam o kadar her şeye karşı karamsar ve isteksiz oluyorum.. ama sabah 9.30 da kalktığım zaman enerjim yüksek oluyo. Koca bi gün var önümde diyorum. Yavaş yavaş öğleden sonraya kadae çalışıyorum. Erken kalkmak kesinlikle çok önemli..
Bende bu yıl gircem sınav ne zaman onu bile bilmiyorum bi yandan hamilelik bi yandan okul nasıl olacak bilmiyorum
Paragrafta çok yüklenmişsin bıkkınlık vermiyor mu?
30 da sabitledim :). Çıkartmayada niyetim yok vallahi. Coğrafya tarih vatandaşlık hızlı çözüyorum zaten süre olarak ordan kar a geçebilirimAslında sıkıyo ama, sınavda da okurken çok zor oluyo. Amacım o sıkıntıyı yıkmak. Sınavda en çok vakit öldüren şey o paragraflar. Hızlanırsam en az 15 dakika kâra geçerimSen de yap
Bugün de 1 ders tarih, 1 ders coğrafya, matematik çalıştım. 1 ders de vatandaşlık dinlicem30 da Türkçe yeter bugünlük
30 da sabitledim :). Çıkartmayada niyetim yok vallahi. Coğrafya tarih vatandaşlık hızlı çözüyorum zaten süre olarak ordan kar a geçebilirim