Bende hazırlanıyorum 2020 kpss bolumunuz nedir destek olalım bırbırımızeMerhaba kızlar
Ben bugüne kadar hiçbir şekilde kpss çalışmadım ve 2 kere sınava girdim70 aldım. Şimdi çalışarak üzerine bi 15 16 puan eklerim belki diye çalışmaya asıldım. Eşim öğretmen. Coğrafya ve tarih ve türkçe yi birlikte çalışıcaz. Özelde çalışıyorum ve korona sebebiyle evdeyim. Bu sürede kpss çalışmaya çalıyorum. İşe başladığımda nasıl olucak bi fikrim yok. Bakalım hayırlısı olsun herkes için.
2020 kpss de aldığım puanı buraya yazarım. İnşallah güzel haberler veririm
Bende hazırlanıyorum 2020 kpss bolumunuz nedir destek olalım bırbırımıze
Merhaba bende çalışmaya başladım ama 4 ayda konular yetişmez diye umudum kırılıyo bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
Benimde paramedık aynı kaderdeyız uctu Bızım puanlar 85 kapattı benim sizinde oyle olmalı nasıl gıdıyor calısma mat yapabiliyor musunuzMerhabalarBenim bölümüm anestezi. Sizin?
Yaaa sizin lisans mı? Hangi bölüm? İnşallah hayırlısı olsun. Tarih bitiremedim ben6 eylülde bizim sınav 4 ay kaldı diye ondan dedimtarihi bitirebilen var mı aranızda
Matematik konusunda çok azimliyim. Şu an bütün dikkatim matematikte. Sanırım sınava kadar bi 3 4 kitap bitirmiş olucam. Antrenmanlarla matematik çözüyorum. Bilmeyen yoktur artık o kitabı. İkinci kitabına geçicem 1 hafta sonra. Bizim 81.5 tu galiba en son puanBenimde paramedık aynı kaderdeyız uctu Bızım puanlar 85 kapattı benim sizinde oyle olmalı nasıl gıdıyor calısma mat yapabiliyor musunuz
Ben inşaat mühendisiyim tarih çok uzun diye tarihten başladım inkılap tarihindeyim ama çok bilgi varYaaa sizin lisans mı? Hangi bölüm? İnşallah hayırlısı olsun. Tarih bitiremedim ben
Bizden sanslısınız mat kac net hedefledınız benim ıcın 1 net mucıze olurMatematik konusunda çok azimliyim. Şu an bütün dikkatim matematikte. Sanırım sınava kadar bi 3 4 kitap bitirmiş olucam. Antrenmanlarla matematik çözüyorum. Bilmeyen yoktur artık o kitabı. İkinci kitabına geçicem 1 hafta sonra. Bizim 81.5 tu galiba en son puan
Ben inşaat mühendisiyim tarih çok uzun diye tarihten başladım inkılap tarihindeyim ama çok bilgi var
Bizden sanslısınız mat kac net hedefledınız benim ıcın 1 net mucıze olur
Kızlar konuya dahil olan 3 kişiyiz. Eminim hepimizin hayatında türlü türlü sıkıntılar vardır Belki olmayacak ama ben şuan kpss çalışarak Kendime olan güvenimi tazeliyorum. Unutmayalım ki biz istersek herşeyi başarabiliriz güçlü kalın pes etmek yokMotive edesim geldi sizi
inşallah bu sen bende giricem ama henüz başlamadımMerhaba kızlar
Ben bugüne kadar hiçbir şekilde kpss çalışmadım ve 2 kere sınava girdim70 aldım. Şimdi çalışarak üzerine bi 15 16 puan eklerim belki diye çalışmaya asıldım. Eşim öğretmen. Coğrafya ve tarih ve türkçe yi birlikte çalışıcaz. Özelde çalışıyorum ve korona sebebiyle evdeyim. Bu sürede kpss çalışmaya çalıyorum. İşe başladığımda nasıl olucak bi fikrim yok. Bakalım hayırlısı olsun herkes için.
2020 kpss de aldığım puanı buraya yazarım. İnşallah güzel haberler veririm
Kendi mesleğinle ilgili mi çalışıyorsun başka sektör mü?MerhabalarBenim bölümüm anestezi. Sizin?
Enemmm bende paramedik :)Benimde paramedık aynı kaderdeyız uctu Bızım puanlar 85 kapattı benim sizinde oyle olmalı nasıl gıdıyor calısma mat yapabiliyor musunuz