Tarihi bitirdimde unuttuklarım olmuş. Hiç tekrara girişmeden bol soruya abandım. Çözümlü kaynaktan ilerlediğim içinde tekrara gereksinim duymuyorum6 eylülde bizim sınav 4 ay kaldı diye ondan dedimtarihi bitirebilen var mı aranızda
Kendi mesleğinle ilgili mi çalışıyorsun başka sektör mü?
konu anlatımlı video önerisi olan var mı özellikle Matematik olursa çok sevinirim
inşallah bu sen bende giricem ama henüz başlamadım
Nöbet usulü çalışıyorsan yanında kaynak götürsen izin vermezler mi? Gerçi elinde kitap gören çalışmıyor yatıyor gözüyle bakıyorKendi işimi yapıyorum
Benimde on lisans başladim daha dün ama çok kısıtlı bir zman kaldı yetişir mi bilmem
Nöbet usulü çalışıyorsan yanında kaynak götürsen izin vermezler mi? Gerçi elinde kitap gören çalışmıyor yatıyor gözüyle bakıyor
Daha önce sınava girdiysen kaç almıştın?Aynen öyle. Benim de çekincem o. Ama bi şekil artık halledicez
Sıcaklar zorluyor birazBenimde on lisans başladim daha dün ama çok kısıtlı bir zman kaldı yetişir mi bilmem
Bankacılık ve sigortacilik umut var mi sizceEvdeyseniz ve bi işte çalışmıyorsanız bence çok da güzel yetişir. Bölüm ne?
Evet insanı mayıştırirSıcaklar zorluyor biraz
Daha önce sınava girdiysen kaç almıştın?
Bugün temizlik yaptım. Karnımı doyurem başlıciiim sen ne alemdesinEvet arkadaşlarr çalışmaya devam mı? Sakın motivasyonunuzu kaybetmeyin
Bugün temizlik yaptım. Karnımı doyurem başlıciiim sen ne alemdesin
Yalan oldu ya :/. 30 paragraf. Vatandaşlıktan konu tekrarı yaptım.Başla başla sakın ihmal etme. Ben de Tarih, coğrafya, matematik çalıştım. Şimdi Türkçe yi alıcam elimekolay gelsin ❣
Yalan oldu ya :/. 30 paragraf. Vatandaşlıktan konu tekrarı yaptım.
Olsun o da güzel :)) Bugün telafi edelimmmben de şimdi başlıyorum