Kpss öneri?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
Ben kpssye hazırlanıyorum.Sınava üc aydan az kaldı.Matematik ve türkçeyi hallettim.Sadece çok az eksigim kaldı.Sadece deneme cözücem iko dersten.Diger derslere nasıl calisayim.Digerleri yarim yamalak.Az zamanim kaldi bi de uc aydan az

YGS'ye bir hafta kala bir matematikçi buldum. Yöntemlerini diğer öğretmenler tavsiye etmiyor ama valla açıkçası ben çok yararlı buldum. Ezberci eğitim sistemimize, ezberci hoca. Benim feci işime yaradı. Videoları aynı zamanda KPSS için.

YGS'ye bir hafta kala bir matematikçi buldum. Yöntemlerini diğer öğretmenler tavsiye etmiyor ama valla açıkçası ben çok yararlı buldum. Ezberci eğitim sistemimize, ezberci hoca. Benim feci işime yaradı. Videoları aynı zamanda KPSS için.
Adi ney link atabilirmisiniz.Belki yapamadigim sorularsa yardimci olur bana

2 gun kaldi ama bana da atabilir misiniz:KK53: şu videolari sosyal medyada surekli dolasan denklemde rastgele biseyler isaretleyen adam degil degil mi?

Tarih videolarını ramazan yetgin den dinlemeni tavsiye ederim. Ama temelin yoksa bu kadar sürede tarihe çalışmak mantıklı olmayacaktır. Çünkü tarihte çok detay çalışma gerekiyor.

Anayasa için notlarım var sana özelden atabilirim.

Coğrafya ise hatırladığım kadarıyla engin eraydından dinlemiştim. Çok çok iyi diyemem ama bana faydası oldu.

merhaba, ben bu yıl sınava hazırlık için kursa gidiyorum dershanem yaklaşım kariyer merkezi gelip ücretsiz denemelere girebilirsiniz kendinizi test etmiş konu eksiklerinizi görmüş olursunuz, ders desteği alabilecekseniz kayıtlarda imkanlar çok iyi, eğer alamayacaksanız da yayınları alarak destek almış olursunuz tavsiyemdir.:KK9:

X