Kpss Nasıl geçti??

Olala soruları hazırlayanlar cins ki sorular da bi cinstti..
sonuçlar temmuz sonu, ağustos başı gibi açıklanır...

Heyelan doğru cevaptır kesin..
ormanlık alanda heyelan olmaz ki...
bir yanlışım daha çıktı senağlama

keçileri kaçırttılar sonunda bize..
yerel yönetim sorusu vardı...ticaret odası yaptım sizce nedir ?

hım evet canım ben de Ticaret Odası yaptım..
bazı sitelerde de cevabın o olduğunu söylüyorlar..
bakalım Ösym ne buyuracak

ya arkadaşlar birde yazım yanlışı sorusu vardı kafama takıldı
Alacahöyük bitişik yazılır ,Antik çağ olabilir cvp ama ben Truva efsanesi yaptım
hatırladınızmı?

evettt ben neler yaşadım sınavla ilgili bir bilseniz
uzun uzadıya anlatmayayım direkt günlükten aktarayım :
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/37745-kadinlar-kulubu-gunluk-930.html#post7698483

Türkçe'm güzeldi, boş sorum yoktu diye hatırlıyorum.
Matematik de iyiydi. Çünkü ben Anadolu Lisesi sayısal mezunuyum. Bizim aldığımız matematik, fen liselerinde öğretilirdi. O zaman anamız ağladı, ama şimdi yararını gördüm.
Havuz sorusu, okek sorusu ve işçi sorusunu boş bıraktım. Diğerlerini çözdüm, daha sonra işaretlediğim şıkkı yerine koyarak da kontrol ettim. Matematik fena gelmez diye umuyorum, çok zorlanmadım çünkü.

Tarih-coğrafya-anayasa-vatandaşlık hiç çalışmadım. Bu yüzden de sadece okuyup yorumla çözebileceğim soruları işaretledim. Yanlış yapıp doğrularımı da etkilemek istemedim. Toplam 2o soru da oradan yaptım. Kaç net gelir bilemiyorum.

Eğitim bilimleri için yorum yapamıyorum. Boş bıraktığım birkaç soru var. Diğer hepsinden çok da emin değilim. ıki şık arasında çok tereddüt ettiğim soru oldu. Aklıma en yatanı işaretledim. Şunu da söyleyeyim ki ben Kpss'ye son 4 gün çalıştım. Bütün sene çalışmamış olmanın cezasını son 4 gün gece 2-3'lere kadar çalışarak ödedim. Fena değildi diyeyim eğitim bilimlerine de.

Genel olarak orta şeker bir sınavdı benim için. ıyi bir puan alır mıyım? Hiç sanmıyorum.
Atanır mıyım ? Umarım hepimiz atanırız. Ama şunu da biliyorum ki bu ülkede öğretmen olarak atanman için ya Kpss'den 90 üstü puan alacaksın, ya da bakan akrabası olacaksın. Hüseyin Çelik'in yiğeninin 58 ile atandığını okuduktan sonra buna tamamen inanır oldum. En azından 70 puanı geçeyim de rezil olmayayım diyorum aileme karşı. Atanabilecek kadar puan alırsam da nereye atarsanız atayın, giderim diyeceğim.

Sonuçları büyük sabırsızlık ile bekliyorum. Ha bu arada ben sınıf öğretmenliği mezunuyum. Yarın gazeteler verir soruları sanırım, daha da netleşir her şey.

Umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur a.s.

heyecan yapmışım 6 temmuzda belli oluyo diye.. çok sevinmiştim beklemicez diye.. 2008 kpsscileri bi sene bekletmeleri garip değil mi ama anlamadım ben mafoldumben

Son düzenleme:
heyecan yapmışım.. çok sevinmiştim beklemicez diye.. 2008 kpsscileri bi sene bekletmeleri garip değil mi ama anlamadım ben mafoldumben

canım maalesef ki öyle işte...
2008 sınavından sonra 2. alım bu..
herkes şikayetçiydi alım yapılmıyor diye..
e bahane de hazırdı, "kriz var"..

o soru bana hatalı geldi bilmiyorum... Alaca Höyük yazılmadığını biliyorum.. ama Antik çağ da yazılmaz bildiğim kadarıyla.. nette de hep Antik Çağ diye geçiyor...

o soru bana hatalı geldi bilmiyorum... Alaca Höyük yazılmadığını biliyorum.. ama Antik çağ da yazılmaz bildiğim kadarıyla.. nette de hep Antik Çağ diye geçiyor...

evet canım sana katılıyorum, Yakın Çağ, Antik Çağ vs.. şeklinde olur gibi geliyor bana da ...
neyse yarın her şey belli olur, yine kritik yaparız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…