Kpss Nasıl geçti??

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Hemen kendi sınavımla başlayayım :))

Anayasa ve matematik çok kötüydü.Eğitim Bilimleri onlara oranla daha iyi gibiydi.

Sizlerin sınavı nasıl geçti??

bu sene ilk defa girdim,zaten ben B grubuyum,evdeki denemelerim gayet guzeldi ama bugun sorular karsısında donup kaldım,matematiğime cok guvenmeme ragmen sorular cok zor geldioffffff

matematik çok zordu bu kadar zor beklemiyordum. ayrıca o anayasa sorularını hazırlayanlara da selam olsun!!! çok zor yetiştirdim sabah oturumunu. tarih coğrafyada ne yaptım hatırlamıyorum bile.

eğitim bilimleri sabah oturumuna göre daha güzeldi. bu benim ilk girişimdi umarım atanabilirim

Ben de seneye gireceğim kızlar, sabahtan beri aramadığım, sormadığım kişi kalmadı.. Moraller çok bozuk.. Çok üzüldüm be nde, bu nasıl bir sistem anlamıyorum zaten.. Adamlar sınavla öğrenci seçip alıyorlar.. sonra kendi yetiştirdiği öğretmenlere bile güvenemyip tekrar sınava tabi tutuyorlar..

Umarım seneye daha iyi olur..:Saruboceq:

Matematik ve anayasa hiç beklediğim gibi değildi. Üzülmeyin kızlar. Herkesin ki böyleyse mutlaka standart sapma ile gelen puanlar artar. Allah emeklerimizi boşa vermesin. Bir tek ettiğim dualara güveniyorum zaten. Ondan başka sığınacak liman kalmadı...

Bir de kopya çekilmesin diye midir nedir hep aynı branştan arkadaşlarımız vardı.

Zaten insan ancak yetiştiriyor.Etrafına nasıl baksın.

Bu sene de az netle çok puan alınacak galiba herkes kötü geçti diyor.

ufffff
benim de çok berbattı sabah oturumu..
matematik kazık ötesiydi..anayasa da çok zordu...
yetiştirememe korkusu yüzündan tarih-coğrafyayı ne yaptım, nasıl yaptım bilmiyorum..

eğitim bilimleri ise geçen seneye nazaran biraz daha kolaydı ama genel olarak o da zordu...

ya kızlar hepimiz aynı dertten muzdaribiz.. benim de matematik çok kötü geçti :umursamaz: denemelerden ve geçen seneki sınavlardan zordu bence.. türkçe daha kolay geldi.. anayasa da çok zordu bence.. sanki hukuk sınavıydı.. tarih ve coğrafya rüya gibi kaynadı arada.. sanki hiç hazırlanmamış gibi hissettim kendimi :Saruboceq: ama moralimi bozmadım.. yarın a grubuna da katılıcam çünkü.. napalım üzülsek de bişi değişmiyor diye düşündüm.. gönlümüze göre olsa keşke herşey... kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
50.000 öğretmen alacağını söyledi ya Nimet Hanım umarım söylediklerini unutmaz

Tabii gene bir cepten diğere cebe yaparsa yani sadece sözleşmeyi kadroya geçirirse

bu kpss benim için son olmayacak (

50.000 öğretmen alacağını söyledi ya Nimet Hanım umarım söylediklerini unutmaz

Tabii gene bir cepten diğere cebe yaparsa yani sadece sözleşmeyi kadroya geçirirse

bu kpss benim için son olmayacak (

canım yanlış anlamış olmayasın?
50 bin sözleşmeli öğretmeni kadroya geçireceklerini açıkladı...
öğretmen alımlarıyla ilgili bi açıklama yapmadı benim bildiğim..

giren arkadaşlara geçmiş olsunnn matematik ve vatandaşlık bilgisi çok zor diyorlar genel olarak ben geçen yıl ki kpss ile atanmıştım standart sapma ile hiç ummadığım puanı aldım beklediğimden 10 puan fazla geldi o yüzden moralinizi yüksek tutunn her şeyin hayırlısı olsun....

Canlarım Nimet Çubukçu 30bin alacağını açıkladı Ağustosta ama sendikalar araya girip 50bin olsun dedi. Daha henüz karar belli değil ama muhtemelen 25bin falan olur...

canım tek dileğim bu..
inşallah ben de bir sürpriz yaşarım:Saruboceq:

senin branş ne canım,bide kaç puanla atandın,bize ne gibi tavsiyeler veririsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…