• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss Nasıl geçti??

bu sınavın adı yanlış...
Kamuya Personel Seçmiyoruz Sınavı yada
Kamu Personeli Süründürme Sınavı..........

Tanımlaman harika, bundan daha iyi bi isimlendirme olamaz.. para avcıları sadece her sene paralarımızı alıp bizi süründürüyorlar.. milyonlarca genci hersene perişan ediyorlar,insanlar önce öss kazanmak için dünyanın uğraşını veriyor sonrada üniversite bittikten sonra.milli eğitimde çalışıp üst kademede görev yapanların bile bu sorulara cevap verebileceğine inanmıyorum..Adam gibi hazırlasalar soruları da helal etsek paralarımızı pullarımızı... yazık günah bu devlet bu saçma sınav yüzünden ne zeki emektar insanları kaybediyor haberi yokkkkk....turkbayragi

benim de sınavım çok kötü geçti.üzül üzül nereye kadar, sağlığımızı kaybedeceğiz böyle giderse değmez aslında ama işte onca emeğe gerçekten içi acıyor insanın, değmez bunlara vallahi millet çarşaf gibi sorular yanlış diye internete açıklama yapıyor umurlarında değil demek ki bizim elimizde olan bir şey yok.ınşallah hepimiz güzel sürprizlerle karşılaşırız.

o matematik sorularını yapanlara altın madalya taksalar yeridir.rezalet ötesi..herhalde acil paraya sıkıştılar hemen kpss öne alınıcak haberleri çıktı..yazık şu halimize..mideme ağrılar giriyo artık matematikle aram ii olmasına rağmen battım resmen..allah herkese sabır versin

aystea sanırım ayırt edici olmak adına böyle sorular sorulmuş, ama haksızlık olduğunu düşünüyorum
matematikten 4 boşum 25 netim var, ama bu benim bu soruları çözememiş kişilerden iyi olduğumu kanıtlamaz
soruları çözemeyenlerin de benden iyi olduğunu kanıtlamaz
ayırt edicilik bu değil, ama sınavı yapanlar hala farkında değil :olmaz:

ben sınav kitapçığını kontrol ederken iyi yaşadık sınav kolay dedim sorular kısa duruyodu 1. bölüm için. çözmeye başlayınca şıkları eleyemedim türkçe de matta çok zaman kaybettim sonra saate bi baktım çok teleşlendım nası yaptım bilmiyorum. o kadar çaliştim yazık oldu emeklerime ALLAH sizi bildiüi gibi yapsın soruyu hazırlayanlar bizi de düşünün ya psikolojimizi bozuyolar ALLAH KAHRETSİN

Başımıza bir bunun gelmesi eksikti :bbo:

'60 öğretmen KPSS cevaplarını 7 ile dağıttı'

Iğdır'da 60'a yakın öğretmenin kurdukları 5 ayrı merkezden 6 ilde daha KPSS'ye giren bazı kişilere cevapları telekonferans sistemiyle ilettiği iddia edildi. Eğitim-Sen, sınavın iptal edilmesini istedi.

AA

Güncelleme: 15:58 TSı 03 Temmuz. 2009 Cuma

IĞDIR - Iğdır Emniyet Müdürlüğü’nün Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) kopya çekildiği iddialarıyla ilgili yaptığı soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında şimdiye kadar gözaltına alınan 30 kişiden 4'ü tutuklanırken, konuyla ilgili yeni bulgulara da ulaşıldı.

Polisin soruşturmasında, söz konusu sınavın yapıldığı gün, çevre illerden Iğdır'a geldiği belirlenen 60'a yakın öğretmenin, fotoğraflanarak ele geçirilen soru kitapçığını çözmek için 5 ayrı yerde merkez kurdukları tespit edildi.

Öğretmenlerin, daha önce para karşılığında anlaştıkları ve çevre illerden gelerek Iğdır'da sınava giren kişilere, soruların cevaplarını ilettikleri öğrenildi.

Bunun üzerine, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla genişletilen soruşturmada, öğretmenlerin yalnızca Iğdır'da değil Ankara, ızmir, Bursa, Giresun, Erzurum ve Trabzon başta olmak üzere Türkiye'nin değişik illerinde sınava giren öğrencilere de aynı yöntemle soruların cevaplarını ilettiği belirlendi.

Söz konusu iddialarla ilgili kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda bilgisayar, cep telefonu, cep telefonu kulaklığı, fotoğraf makineleri ve suçla ilgili olduğu değerlendirilen dokümanlara ulaşıldığı kaydedildi.

Polisin, konuyla ilgili 20 kişinin daha yakalanması için başlattığı çalışmalar sürüyor.

4 KıŞı TUTUKLANMIŞTI

Iğdır'da, 5 gün önce KPSS için çevre illerden geldiği belirlenen ve kimlikleri açıklanmayan 4 kişi hakkında, değişik okullarda girdikleri sınavda cep telefonuyla kopya çektikleri gerekçesiyle ÖSYM görevlilerince gerekli işlem yapılmasının ardından, polisin başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak : NTV

bu rezaletede hiç şaşırmadım..we bu sınav asla iptal edilmez artık sinirimden gülüyorum.benim hakkımı yiyip memur olacaklar belkiiiiii off offfffffff...hacercim bu matematik sorularıı zaman yetse yapılamıcak şeler değildi..bir soruya bir dakika nerde görülmüş rezalet..

Hiç mi bir konuya güvenemeyeceğiz biz. Gerçekten çok yazık senelerini heba eden hayatını bu sınava bağlayarak sürekli yaşamayı erteleyen,arkadaşlara çok yazık.
Bu işi yapanlar hiç mi allah korkunuz yok yaa

yemin ediyorum hayattan tiksindim artık toprağın altına girene kadar sınav anasını satayım...öldükten sonrası ayrı bi sınav zaten...offff kiii ne offff...

yetre artık açıklansın şu sonuçlarda kurtulalım çok sıkıldım bekla-emekten

Back