Kpss Nasıl geçti??

hayatımın en berbat ğünüydü kızlar gözlerimşişdi

ya canım kendini bu kadar üzmene hiç gerek yok..
herkesinki kötü geçti..
zor sınav daha avantajlıdır, süprizler yaşanabilir..
hakkında hayırlısı olsun..
tek bir damla göz yaşına değmez bu sınavı hazırlayanlar için..

kızlar türkçede bi anlatım bozukluğu sorusu vardı..kafama takıldı..
yapamadım ve en sonunda salladım..

A) Asıl alkışlanması gereken ben değil, sporcular.

bu şıkkı yaptım ama soruyu hatırlayan var mı?

oceancım bu sene yapılAn sınava B grubu da giriyormuydu

soru anlatım bozukluğu hangisindedir diyodu canım. bende bunu işaretledim..

bana da matematik ve anayasa baya zor geldi.. matematikten 7 netim var.. tarih az zorladı ama vaktim baya olduğu için tekrar kontrol edebildim..

eğitim bilimlerinde 2 boşum var.. sorular kolay gibi geldi..

ama anlamadığım şey sınav salonuna girdiğimde kendimi okulda bütünleme sınavına giriyor gibi hissettim.. çünkü sınıfta sadece 1 kişi yabancıydı,hepimiz birbirimizi tanıyoduk...ve hepimiz de beden eğitimciyiz.. neden bunu yapmışlarki?

Bu doğru cevaptı bence çünkü ben de bunu yaptım :)))

geçen seneki kadar oynama olmayacağı yönünde genel görüş. benim umudum yok o yüzden. yani 10 puan oynama yapması lazım benim atanmam için, o da çok zor bu sene.
kimse branşını yazmamış bu arada.

ben de şoka ugrayanlardanım..matematik faciaydı..sekiz soru yapabildim o da dogru cıkarsa..bir tane tanıdık soru yoktu ya..zaten matematik zayıf..hadı denemelerde on on beş cözuyorduk gene..sayılar falan..dünkü sınavda gördüğüm o x kareleri hayatım boyunca nefretle hatırlayacam herhalde..her sorunun ıcınde bılmedıgım konular off..berbattı..anayasa desen yala yut bın türlü güncel bilgiyi sok kafana..sonra dalga gecer gıbı baya güncel seyler sorsunlar..of cidden kotuydu işte..
eğitim geçen sene zor gelmişti çünkü tarz değişmişti bilmediğimiz konular vardı falan..ama bu sene hazrlanmama ragmen ben gecen senekını mumla aradım..cunku ne bılgıye ne de cıkarıma dayalı yorum yapacak tarzdaydı..adamlarda ne azim var ya..her sene nasıl ecel teri döktürürz diye yemeyip içmeyip tarz geliştiriyorlar resmen..biçok soruda mantıksızlık vardı egitimde bana göre..soruyu anlamak bile başaraıydı..gene de yaptık bişeyler ama benim de umutlar yerlerde valla..yanarım yanarım emeklerime..

Son düzenleme:
bende matematik vatandaşlık ve eğitimde özellikle program geliştirmede inanılmaz zorlandım acaba 70 puan alabilecek miyim ki :uhm: bir işe yaramaz ama en azından 70 in altına düşmesem of yazık bize ya mafoldumben

türkce kolay geldi bana alaca höyük cevabı olan soruyu yanlıs yaptım tarihde eh işte cografya kolay görünen zorlandandı hep iki şıkda kaldın anayasa felaketti ....o kadar güncel sey var nerde kılcık soru var onları sormuslar ....
egitimde zorlandım ben zaten hiiiiiç calısmamıstım bebegim oldugu için ne gelirse sansıma artık kafamçokkarıştı

selam kızlar 2 aydır uyku nedir unuttum sabah 5 te kalkıp ders çalıştım bu arada 14 aylıkta bi kızım var ve o kadarda uğraşmama rağmen sınavım kötü geçti matematik beni mahvetti ancak 20 doğrum çıkar diğerleri çok kötü değildi ama hiç umudum yok şu ösym bi an önceaçıklasada kurtulsak

biraz önce memurlarnetteydim ordada her kafadan bi ses çıkıyo moralim iyce bozuldu hemen çıktım bugün 5 te açıklanacak diyolar ama zannetmiyorm yarına kalırgibime geliyor

tarihten bildiğim kadarı ile 4 yanlışım var coğrafyadanda 2 anayasada 3 inş sayıları artmazda bu arada ben keçi dedim siz ne dediniz

canım bende en fazla 20 net bekliyorum matematikten senin bölüm neydi inşallah o biraz yükseltir puanımızı

ben önlisans olarak geçen sene girmiştim 71.089 almıştım
seneye lisans olarak gireceğim...
ortaöğretimden kpss den 89 puan alıp şöför olmak için parçalananları gördüm.

geçen burdan taşınmış bir adamın vasıfsız eğitimsiz sadece dayısı sayesinde ve birilerini tutma sayesinde belediyeye şöför olarak torpille girdiğini duydum.

sadece üzüldüm biliyormusunuz kızlar ders çalışmaktan boynum ağrıyor bugün gene boyunluk taktım ellerim uyuşuyor daha yaşım 22 napıyorlar bize böyle

arkadaşlar moralim çok bozuk benimde çok çalıştım en çok çalıştıgım tarihten belki on yanlışım gelecek söylenenlere bakılırsa en ii yaptıgımı mahvettim ben naptım böyle eğitimden umudum var ama bu tarih beni batırır gibime geliyor oysa çok ii geçtigini düşünüyordum tarihin seksen almam lazım dua edin nolur sizde kazanırsınız inş. bizi bizden başkası anlamaz

oceancım bu sene yapılAn sınava B grubu da giriyormuydu

hayır canım, B grubu sınavı 2 senede bir yapılıyor.
en son 2008 de yapılmıştı..

o zaman doğru cevap bu şıktır, hepimiz öyle yapmışız.

benim de eğitimden 4 boşum var, yanlış olacağına boş kalsın dedim.

ben hiç farketmedim, demek ki aynı branştakileri aynı sınıfa koymuşlar..
kopya olayı olmasın diye olabilir.

Bu doğru cevaptı bence çünkü ben de bunu yaptım :)))

inşallah canım yaa:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende sınava girdim ama aklım hep kızımdaydı.ağlamış sabah.ögleden sonra nerdeyse girmiyordum.çok ükür atlattık..

sorulara gelince gerçekten zordu.heyelan keçi sorusu büyük sorun haline geldi..ben heyelan yaptım..

geçen sene dersaneye gitmiştim o bilgilerle idare ettim.

bizde aynı branşlarda arkadaşlarla aynı sınıflardaydık.özellikle yapmışlar sanırım.

e herkesin kötü geçtiyse puanlar yüksek gelir.

eşim matematikçi o bile soruların zor olduğunu söyledi

ya ben keçili heyelanlı soruyu hatırlayamıyorum..
tam olarak soruyu hatırlayan var mı??

kızlar ben bugün a grubuna girdim 2 oturum resmen dirseklerim çürüdü, hayatımda ilk kez bu kadar saat masada soru çözmekten soyulup morardılar kaydirigubbakcemile bi de sandalye yoktu taburede 7 saat değişik bi deneyim oldu.. sınavdan çıkınca da kendime gelemedim zaten öyle kasılmışım ki.. sonra bi ara ağladım hüngür hüngür anca çözüldüm..

bu kpssde bi tutarlılık yok bence.. özensiz hazırlanıyor soruları kanımca.. a grubu soruları bi acaipti özellikle iktisat.. nerde 10 senedir sormadıkları şeyler onları sormuşlar.. sorular birbirine benziyordu.. koca iktisat literatüründe aynı kıytırık konudan toplam 5 soru sormuşlardı mesela dalga geçer gibi.. binlerce nitelikli insanın ter döktüğü sınavı biraz daha özenli seçici hazırlamalılar bence.. ayrıntısına girmiim ama ctesi ilk oturum gibi egzantirikdi a grubu soruları da..

daha kurum sınavları var.. inşallah standart sapmalar çok yüksek olur ve yüksek puanlar alırız.. sonuçta sorular herkese zor gelmiştir.. kafamçokkarıştı temmuzda açıklanır mı puanlarımız bilgisi olan var mı bu arada :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…