- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Hakkınızda en güzeli olsun.Merhaba depremden önce güzel bir şekilde kpss çalışıyordum. Lakin evimiz yıkılınca psikolojimi bir türlü toparlayıp da ders çalışamıyorum. Başka bir şehire geçici taşındık burada bir dershaneye başvurdum alanım ilköğretim matematik tecrübem de var. Sizce kpss çalışmak için kendimi zorlamalı mıyım çünkü bu yıl uğraşırsam atanabileceğimi düşünüyordumama hiç o motivasyonum kalmadı
ÇalışamıyorumKpss. İlköğretim Matematik'in ataması iyiyken neden özelle uğraşasın. Atanmak gibisi yok.
Hak veriyorum. Ben de deprem bölgesindeyim. Çadırda öğretmenlik yapıyorduk. Ama şunu söyleyeyim atanirsan daha farklı bir hayatın olacak inşallah. Buna motive olarak çalış.Çalışamıyorumpsikolojim çok bozuk en azından çalışırsam belki kafam dağılır diye düşünüyorum
Şu an hangi şehirdesiniz?Psikolojik destek alabilme durumunuz var mı?Çalışamıyorumpsikolojim çok bozuk en azından çalışırsam belki kafam dağılır diye düşünüyorum
Evet haklısınız tabiki ama kendimi toprlayamıyorum ha bu gün ha yarın derken kendimi yine ağlarken buluyorum… belki biraz daha zaman vermeliyim kendimeHakkınızda en güzeli olsun.
Bence kendinizi toplayın ilk etapta sonrasında kpss çalışmaya devam edin. Arayı çok açarsanız mevcut psikolojinizle adapte olmanız gittikçe zorlaşabilir.
Özeller her zaman için var.Soğumadan,körelmeden kpss derim ben.
Şuanlık öyle bir imkanım maalesef yokŞu an hangi şehirdesiniz?Psikolojik destek alabilme durumunuz var mı?
Ben de bir yıl çalıştım özelde. O zaman da kpss çalışıyordum ama atanamamıştım. Bu yıl tamamen bırakıp hazırlanıyorum ki deprem oldu. Sanırım haklısınız bir şekilde tekrar çalışıp denemem lazımAtanma şansını sonuna kadar kullan. Özel sektörde öğretmenim. Her sene kpssye gireceğim olana kadar sanırım.
Allah yardımcınız olsun.Şuanlık öyle bir imkanım maalesef yok
Çok Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun.
Özel sektörün sonu yok,kendisi kurum açan arkadaşlarım dahi bırakıp devlete geçmek için uğraştılar. Yaşadığınız zor bi süreç ama biraz daha sabredin atanınca çok rahat edeceksiniz inşallah, ben de fizik öğretmeniyim atamanın cook zor olduğu dönemlerde atandım, iyi ki özelde hiç çalışmadım diyorum,arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıylaBen de bir yıl çalıştım özelde. O zaman da kpss çalışıyordum ama atanamamıştım. Bu yıl tamamen bırakıp hazırlanıyorum ki deprem oldu. Sanırım haklısınız bir şekilde tekrar çalışıp denemem lazım
Ben de bir yıl çalıştım özelde. O zaman da kpss çalışıyordum ama atanamamıştım. Bu yıl tamamen bırakıp hazırlanıyorum ki deprem oldu. Sanırım haklısınız bir şekilde tekrar çalışıp denemem lazım
Çok teşekkür ederim inşallahUmarım başarıyla tamamlarsınız süreci, çok geçmiş olsun ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?