• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss mi özelde mi devam etmeliyim

Merhaba depremden önce güzel bir şekilde kpss çalışıyordum. Lakin evimiz yıkılınca psikolojimi bir türlü toparlayıp da ders çalışamıyorum. Başka bir şehire geçici taşındık burada bir dershaneye başvurdum alanım ilköğretim matematik tecrübem de var. Sizce kpss çalışmak için kendimi zorlamalı mıyım çünkü bu yıl uğraşırsam atanabileceğimi düşünüyordum 😔 ama hiç o motivasyonum kalmadı 😔
özelde öğretmenlik yapacağınıza gidip 3 harfli marketlerde çalışın o kadar söylüyorum. tamamen insanlık dışı kölelik sistemi

Öncelikle çok geçmiş olsun, biliyorum çok zor sizin için ama kpss ısrarla kpss deneyin.Sonrası bahar inanın.
Atanmadan evvel kolej tozunu yutmuş biri olarak söylüyorum uzak durun .Heleki dersane sistemine vereceğiniz emeği kpss ye harcayın.
Çok yıpratırlar sizi ve asla hakettiginiz karşılığıda alamazsınız

Merhaba depremden önce güzel bir şekilde kpss çalışıyordum. Lakin evimiz yıkılınca psikolojimi bir türlü toparlayıp da ders çalışamıyorum. Başka bir şehire geçici taşındık burada bir dershaneye başvurdum alanım ilköğretim matematik tecrübem de var. Sizce kpss çalışmak için kendimi zorlamalı mıyım çünkü bu yıl uğraşırsam atanabileceğimi düşünüyordum 😔 ama hiç o motivasyonum kalmadı 😔
Öncelikle geçmiş olsun. Sevgili zümrem ilköğretim matematik özel okulda maalesef çekilecek çile değil. Her öğrenci yeni nesil soru çözemiyor en düşük netler matematikten gelince idare hesap soruyor. Ben bir yıl dayandım istifa ettim atandım size de tavsiye ederim bölümümüzün ataması fena değil kendinizi azıcık zorlayın derim hem KPSS çalışırken kafanız da dağılır. Özelde çalışırken bir arkadaşımın meşhur bir sözü vardı. “Aklınız varsa evlenmeden atanın, onu yapamıyorsanız çocuktan önce atanın” 😊 hakkınızda hayırlısı olsun..

Öncelikle geçmiş olsun. Sevgili zümrem ilköğretim matematik özel okulda maalesef çekilecek çile değil. Her öğrenci yeni nesil soru çözemiyor en düşük netler matematikten gelince idare hesap soruyor. Ben bir yıl dayandım istifa ettim atandım size de tavsiye ederim bölümümüzün ataması fena değil kendinizi azıcık zorlayın derim hem KPSS çalışırken kafanız da dağılır. Özelde çalışırken bir arkadaşımın meşhur bir sözü vardı. “Aklınız varsa evlenmeden atanın, onu yapamıyorsanız çocuktan önce atanın” 😊 hakkınızda hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim çok saolun inşallah 🙏

Kesinlikle kpss. Alaninizda atanmaya musait. Degerlendirin. Kendinizi bir sekilde motive edin. Ozellikle kadinlar icin devlet kesinlikle daha avantajli. Dogum izni sut izni ucretsiz izin. En azindan bu haklarinizi rahatca kullanirsiniz. Daha guvenli olur kafaniz daha rahat olur. Her sene atanmak zorlasiyor. Sansiniz yuksekken degerlendirin.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Yaşamış olduğun şey hiç kolay bir şey değil motivasyonunu yerle bir etmesi normal. Ama ne olursa olsun hayat devam ediyor, ister istemez mecburen hayata tutunmak zorundasın. Çalışırsan yapabilirsin bunu sen de biliyorsun kendini atanmış okulunda öğrencilerinle birlikte olduğunu düşünerek çalışmaya çalış.
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın, Allah gönlüne göre versin 🌸

Bence çalışmaya başla. KPSS ye de hazırlanırsın bir yandan. Motivasyon kazanmadan sınava çalışılmıyor ☺️

Geçmiş olsun. Umarım yaralarınızı bir an önce sararsınız.

Özelde de tecrübesi olan devlette çalışan bir öğretmenim. Kpss diyorum. Nokta.

Hem yeni bir sayfa açmak size ve ailenize çok iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Back