- Konu Sahibi emptychild
-
ben çabalıyorum canım epey sen de uğraş ilerleme oluyor burdaki kızlar sağolsun airlikfeer bana çok yardım ediyor yazdığıda anlaşılıyor açıklıyor sağolsun.airlikfeer,gunlukgüneşlik sizler matematği banada öğretin size dua eder:)
3. sorum
bir firma ürünlerinde % 10 indirim yapınca müşteri sayısı % 20 artmıştır. buna göre bir firmanın kasasına giren para % kaç oranında artmıştır?
cevap 8
vay be maşallah ikinci soruyu nasılda çözmüşsün çok zor gibi görünüyordu çözümde öyle teşekkür ederim ellerine sağlık. Allahım seni de hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
ben çabalıyorum canım epey sen de uğraş ilerleme oluyor burdaki kızlar sağolsun airlikfeer bana çok yardım ediyor yazdığıda anlaşılıyor açıklıyor sağolsun.
airlikfeer:)artık ocağına düşütk yardım matematik için
bir manav 104 karpuza ödediği parayı 80 karpuz satarak elde etmektedir. buna göre satıştaki kar oranı % kaçtır?
cevap 30
ayy soruyu anlamadım
şu kökx 3 ün mü yoksa (x-3) ün mü üstünde
x+2 mi cevap canım??x-3 kökx=-1
xkare+1/2xkare= ? inşallah anlatabilmişimdirşimdiden teşekkürler
kızlar merhaba...
ABC
CD
x_______
ABC
...
+_______
9072
yukarıdaki çarpma isleminde her harf bir rakamı gösterdiğine göre A+B+C+D toplamı kaçtır? (CEVAP 10)
% 20 karla satılmakta olan bir malın satış fiyatı % 25 indirildiğinde bu maldan 12 tl zarar yapılmıştır. buna göre bu malın indirimden önceki satış fiyatı kaç tl idi?
cevap 144
M TL ye alınan bir mal % 40 karla 2M-48 TL ye satılıdığına göre bu malın satış fiyatı kaç TL dir?
cevap 112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?