Kpss lisans aciklandı

bende 65.77 aldım alanım sosyal hizmet en son 38 le atanan oldu ama şimdi mezun sayısı artıcak içimde yine de şüphe var hayalimde ki meslek atanmam lazım. :128:

Ben de lisans cocuk gelisimi mexunuyum canim. Hemen hemen ayni puanlarla ataniyoruz umarim guzel.olur

Ben kendi alanımdan girenler içinde kacincı olduğumu nasıl ögrenebilirim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

p3 67.74 çok düşük ama işletme lisanstan girdim dersaneye gitmedim kendim okudum evde işte umutlu değildim zaten

Benim sevgili meslektaşlarım yine her sene olduğu gibi 92-93 leri yapıştırmışlar sağ olsunlar. Bakalım son atamada atanabilecek miyim

puana değil sıralamanıza bakın bence
bu seneki puanlar düşmüş sanırım önceki yıllara göre yani girenler öyle söylüyodu
2012de 85küsür alan arkadaşım atanamadı ama bu sene 85 alan arkadaşım ilk 15binde

Son düzenleme:
78,027 aldım bende .
Hiç çalışmamıştım . Pişman oldum keşke çalışsaydım

Arkadaşlar burası bir derdim var bölümü sizce uygun mu burası bunlaru konuşmak için muhabbet ediyorsunuz.Türkiye gündemine açabilirsiniz konuyu. Başkaları tarafından öneri verilebilecek fikir istediğiniz canınızı sıkan üzen dertlerimizi yazıyoruz buraya bakın bölümün üstünde sabit bölüm kuralları yazıyor ayrıca kpss bölümü de var sitede oraya yazın.

puanlar düşmüş mü yani? :26:

öyle diyolar ama bilemiyorum ne kadar doğru
ama 85 alan arkadaşım baya bi ilerde sıralamada demek ki düşmüş

BU iyi bir şey ama burada yazan herkesin puanı yüksek o zaman
İnşallah atanırız hayırlı şekilde hepimiz gönlümüzce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…