Kpss lisans aciklandı

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
598
Evet bayanlar puanlar nasıl beklediğiniz gibi mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok mutluyum ama puanı düşük olan arkadaşlarım ve çevrem için de bi o kadar üzgün.
Benim tamda beklediğim puan geldi. Gidiyorum inşallah

P10 79,8 geldi. Zaten hic calismamistim. Kpssyi hayatimdan cikarmistim. Alana da girecegim, sirf para yatirdim diye. Alan dusurur benim puanimi iyice.

Çok mutluyum ama puanı düşük olan arkadaşlarım ve çevrem için de bi o kadar üzgün.
Benim tamda beklediğim puan geldi. Gidiyorum inşallah
tebrikler çok sevindim sizin adınıza : )

P10 79,8 geldi. Zaten hic calismamistim. Kpssyi hayatimdan cikarmistim. Alana da girecegim, sirf para yatirdim diye. Alan dusurur benim puanimi iyice.
Aslında şu hali iyi gayet .Düşmez belki
71 aldim ben puanlarnizi yzar msnz
ben de biri 71 biri 73 hangisi kullaniliyor anlamadım

Son düzenleme:
p3 72,5
öğretmenlik için gereken de p10 ise (tam bilmiyorum) 64,5

sanırım atanamayacağım

özel sektöre muhtaç kaldım

Maalesef dusecek. :) hayirlisi olsun hepimiz icin.

p10 85 geldi. Benim alanıma yetiyor çok şükür. İnşallah herkese güzel yerler olur. Sınav herkese zordu kime sorsam puanları düşük 70lerde yığılma o yuzden hiç belli olmaz. Moral bozmamak lazım hemen.
Rabbim hayırlı iş kapıları açsın herkese. Bu stres çok zormuş gerçekten.

p 10: 71.2 teknik ogretmenim alana girmicem.yine de vicdanm rahat elimden geleni yaptim ama nasip artik

Okudugun bolume bagli canim ben sadece genel kuktur ve genel yetenekten sorumluyum p3e baktim ogretmensen p10 a bak

Ben en son 4 yıl önce test çözmüştüm zaten bu sene mezun oldum öylesine bi gireyimm dedimm daha doğrusu eşim istedi bi gir kendini dene diye 72 gelmiş puanım atanmak için en az 90 a ihtiyacım var ama moralim düzeldi başlangıç için 72 beni mutlu etti zaten bu sene dersaneye gidecegim inşallah herkesin gönlüne göre olur arkadaşlar bu benim için de gecerli unutmayalım nasipten öte köy yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hanımlar şimdi bu sene kpss son mu ?
başbakan en son böyle bişi söylemişti kurumlar mülakatla alım yapıcak diye bu yürürlüğe girdimi kesin olarak bi bilgisi olan varmı ?

68 puan aldım. Çok şaşkınım hiç çalışmamıştım. Genel yetenek 36 doğru 7 yanlış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hanımlar şimdi bu sene kpss son mu ?
başbakan en son böyle bişi söylemişti kurumlar mülakatla alım yapıcak diye bu yürürlüğe girdimi kesin olarak bi bilgisi olan varmı ?

Öyle diyorlar ama söylenti bu ne olacağı henüz belirsiz diye biliyorum ben

bende 65.77 aldım alanım sosyal hizmet en son 38 le atanan oldu ama şimdi mezun sayısı artıcak içimde yine de şüphe var hayalimde ki meslek atanmam lazım. :128:

ben de kpss a cıyım.bi tane puan türünde derece sayılabilecek bi sıralamam var ama hiç bi işe yaramıycak gibi
p3üm de 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…