kpss kitaplarına ihtiyacım var:)

ya bunu bize isg deki hocamız soyledı hatta boyle bi yasada olması lazım temmuz 2016 dan itibaren kamuya alım olacak diye ben birazda ona guvenerek hazırlanıyorum
Canim baksana bende bölümde 26. yım ve hala evdeyim. Diğer iki atamada da umudum yok ve oturdum sınava hazırlanıyorum.

Eğer böyle bir şey varsa, bende mi alsam isg napsam

Bu arada teşekkürler cevap için
yok estagfurullah ciceeeeem ne demek canım uzulme bu sene sıkı calısıp hallederız beraber bende 2012 mezunuyum ve bende evdeyım ben simdi senı yanıltmıs gıbı olmayım ama sen onu bıraz arastır kamuya alım 1 temmuz 2016 itibariyle olacak ama kpss ylemı olur torpıllemı alırlar baska seylemı olacak onu bılemıyorum malesef ama isg alayımmı sınavı kolaymı diye sorarsan cok cok kolay bi sınav ben 1 ay calısıp 23000 kişiden 11. oldum

Ohh Ohh maşallah

Bende kitap alışverişi yapıcam da bahsettiğiniz indirim ne zaman geçerliydi yani siz alışverişi yeni mi yaptınız?

Kusura bakmayın geç gördüm. Ben alalı 1 aydan fazla oluyor sanırım ama bugün bir uğramışştım bir kaç tane kitap kalmıştı ve yine indirimli olan fiyattan satılıyordu. Ama her şehir de var mı bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…