- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.479
- 598
canım ben ders ders gıtmeyı planlıyorum konuyu bıtırıp arkasından soru cozucem youtubeda isem yayınlarının 2016 için videoları var onları ızlersen dersaneye ihtiyacın kalmaz konular bıtıncede bol ol deneme cozersın:)
iş güvenliğimi conem?sen isgye de hazırlanıyordun sanki o noldu ?
23 bin kişiden 11. oldum ama iş bulabıldım mı? hayırevet cınım
hemen bakıyorumTolin Facebook ta freecycle diye grup var bak istersen
23 bin kişiden 11. oldum ama iş bulabıldım mı? hayır
üzerine bi sürü sorumluluk yükleyıp 1500 lira maaş veriyolar ocaktan sonra calısma saatlerı artıcak belkı o zaman ucretler artabılır bide temmuzda kamuya alım olucak hem muhendıslıkten hemde isg den tercıh yaparım dıye kpss ye hazırlanıyorum benise yaramıyor mu ya hic
üzerine bi sürü sorumluluk yükleyıp 1500 lira maaş veriyolar ocaktan sonra calısma saatlerı artıcak belkı o zaman ucretler artabılır bide temmuzda kamuya alım olucak hem muhendıslıkten hemde isg den tercıh yaparım dıye kpss ye hazırlanıyorum ben
sıkıcı ama maaşlar cok iyibak evet kamuda işine yarayabilir inşallah
Ben de kpssye hazırlanıp hazırlanmama konusunda muallaktayim devlet memurluğu çok sıkıcı geliyor : D
Yaşadığınız şehirde NT var mı bilmiyorum ama orada kpss kitapları indirime girmişti. Yüzde 50 den fazla hatta. Ben genel kültür - genel yetenek için birer tane soru bankası aldım kendime iisi 12 lira tuttu. Setler falan da vardı. Tabi kaldı mı bilmiyorum. Ama bir bakabilirsiniz isterseniz.
ozelden yazıyorum:)bende var, 2014 e aitler. sıfır değiller ama az kullanılmış. istersen gk gy yollayabilirim kargoyla.
eğitim bilimlerinden hazırlanmıştım. branşım ingilizce. ilgilenen arkadaş varsa ona da yollayabilirim.
Ben iibf mezunuyum, bilgim maalesef yokBen de bu sene a grubundan girmeyi dusunuyorum. Hukuk mezunuyum, sence isletmeydi muhasebeydi bunlara hazırlanmam gerekir mi? Hukuk calıssam yeterli mi? Ve bana kitap tavsiyesi verebilir misib? İlk deda gircem ve sistem hakkında hicbi sey bilmiyorum
tolin konuna daldım kusura bakma:)
Tolincim bahsettiğin yere bakmaya başladım,bak bu video benim çok iyi oldu.Aklıma sen geldin,göndereyim dedim :)canım ben ders ders gıtmeyı planlıyorum konuyu bıtırıp arkasından soru cozucem youtubeda isem yayınlarının 2016 için videoları var onları ızlersen dersaneye ihtiyacın kalmaz konular bıtıncede bol ol deneme cozersın:)
Temmuzda kamuya alim olacak derken?üzerine bi sürü sorumluluk yükleyıp 1500 lira maaş veriyolar ocaktan sonra calısma saatlerı artıcak belkı o zaman ucretler artabılır bide temmuzda kamuya alım olucak hem muhendıslıkten hemde isg den tercıh yaparım dıye kpss ye hazırlanıyorum ben
cok sevındım ısıne yaramasına valla bizde oyleyız canım bende konuları falan bılmıyorum yazarak calısmak en ıyısıdır herzamanTolincim bahsettiğin yere bakmaya başladım,bak bu video benim çok iyi oldu.Aklıma sen geldin,göndereyim dedim :)
Bu arada isem yayınlarına baktığımda önlisans için ders konuları yazıp izlemek gerekecek gibi. Ben konuları da hiç bilmiyorum,baya uğraşacağım gibi inş. yılmam
iş güvenliği ve uzmanlıgından 2016 temmuzda kamuya alımlar olacak ama ne kadar olur nasıl şartlarda olur onu bılmıyorum sen yds ye hazırlanacak mısın canım?Temmuzda kamuya alim olacak derken?
cok sevındım ısıne yaramasına valla bizde oyleyız canım bende konuları falan bılmıyorum yazarak calısmak en ıyısıdır herzaman
iş güvenliği ve uzmanlıgından 2016 temmuzda kamuya alımlar olacak ama ne kadar olur nasıl şartlarda olur onu bılmıyorum sen yds ye hazırlanacak mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?