oyyy tesekkur ederım ama ben lısanstan gırıcembende çok temiz kitaplar var ama en az 5 yıllık olması lazım ..Önlisans
ben lisanstan girecegım genede cok tesekkur ederımbnde de var. hepsi sıfır ayarında ama önlisans. uzman kariyerin seti.
tesekkur ederım laleeeeeBendekiler de önlisans.
Başarılar...
Kolay gelsin.
bulamazsam oyle yapıcam canım mecburBazı internet sitelerinde çok uyguna kitaplar oluyor bulamazsan oralara da bakabilirsin
Canım ben yine hazırlanıcam, ama geçen sene dersaneden baya kitap verdiler, bana da yeter sana da. Sana gönderebilirim. Ben kpss a dan giricem, sen alan çalışmayacak mısın?merhaba genel yetenek genel kültürden kpss ye girecegım temız kitabı olupta vermek isteyen varmıdır acaba?:)
canım bizde alan yok muhendısım ben sadece genel yetenek genel kulturden gırıcem:)Canım ben yine hazırlanıcam, ama geçen sene dersaneden baya kitap verdiler, bana da yeter sana da. Sana gönderebilirim. Ben kpss a dan giricem, sen alan çalışmayacak mısın?
Ay ne güzel, ben ekonomi, muhasebe, hukuk debelenip durucamcanım bizde alan yok muhendısım ben sadece genel yetenek genel kulturden gırıcem:)
kolay gelsın hepımızeee şimdiden başlarsan yetiştirirsin bence:)Ay ne güzel, ben ekonomi, muhasebe, hukuk debelenip durucam
Geçen seneden hazırım,eh işte. Aç konu kapa konu seti var bende. İstersen onları gönderebilirim, ihtiyac yayınlarının, 2014 baskı tabi.kolay gelsın hepımızeee şimdiden başlarsan yetiştirirsin bence:)
konu anlatım setım var canım ben soru bankası arıyorum malum cok soru cozmek lazım yınede dusuncen ıcın cok tesekkur ederım:)Geçen seneden hazırım,eh işte. Aç konu kapa konu seti var bende. İstersen onları gönderebilirim, ihtiyac yayınlarının, 2014 baskı tabi.
tolin,nasıl hazırlanıyorsun? Konu anlatım setine bakıp aynı konunun testlerini mi çözüyorsun yoksa tüm konular bitince mi soru bankasına geçeceksin? Günde kaç saat ayırmak lazım? Ben de sözde hazırlanacaktım bir türlü cesaretimi toplayamıyorum. Dersaneye gitmezsem sanki başaramam gibi puffffkonu anlatım setım var canım ben soru bankası arıyorum malum cok soru cozmek lazım yınede dusuncen ıcın cok tesekkur ederım:)
Ay ne güzel, ben ekonomi, muhasebe, hukuk debelenip durucam
canım ben ders ders gıtmeyı planlıyorum konuyu bıtırıp arkasından soru cozucem youtubeda isem yayınlarının 2016 için videoları var onları ızlersen dersaneye ihtiyacın kalmaz konular bıtıncede bol ol deneme cozersın:)tolin,nasıl hazırlanıyorsun? Konu anlatım setine bakıp aynı konunun testlerini mi çözüyorsun yoksa tüm konular bitince mi soru bankasına geçeceksin? Günde kaç saat ayırmak lazım? Ben de sözde hazırlanacaktım bir türlü cesaretimi toplayamıyorum. Dersaneye gitmezsem sanki başaramam gibi puffffAkşam 8den önce eve varamıyorum,evde ufak kızım var,11 gibi uykum geliyor falan filan. Bilgisayar programcısıyım,hiç kasma diyor içimden bir ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?