kpss kitaplarına ihtiyacım var:)

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.889
598
merhaba genel yetenek genel kültürden kpss ye girecegım temız kitabı olupta vermek isteyen varmıdır acaba?:)

bende çok temiz kitaplar var ama en az 5 yıllık olması lazım ..Önlisans

bnde de var. hepsi sıfır ayarında ama önlisans. uzman kariyerin seti.

Bendekiler de önlisans.
Başarılar...
Kolay gelsin.

Bazı internet sitelerinde çok uyguna kitaplar oluyor bulamazsan oralara da bakabilirsin

Önlisans kitaplarin sahibi karşı ödemeli yollwmak isterlerse ben talibim

merhaba genel yetenek genel kültürden kpss ye girecegım temız kitabı olupta vermek isteyen varmıdır acaba?:)
Canım ben yine hazırlanıcam, ama geçen sene dersaneden baya kitap verdiler, bana da yeter sana da. Sana gönderebilirim. Ben kpss a dan giricem, sen alan çalışmayacak mısın?

Canım ben yine hazırlanıcam, ama geçen sene dersaneden baya kitap verdiler, bana da yeter sana da. Sana gönderebilirim. Ben kpss a dan giricem, sen alan çalışmayacak mısın?
canım bizde alan yok muhendısım ben sadece genel yetenek genel kulturden gırıcem:)

kolay gelsın hepımızeee şimdiden başlarsan yetiştirirsin bence:)
Geçen seneden hazırım,eh işte. Aç konu kapa konu seti var bende. İstersen onları gönderebilirim, ihtiyac yayınlarının, 2014 baskı tabi.

Geçen seneden hazırım,eh işte. Aç konu kapa konu seti var bende. İstersen onları gönderebilirim, ihtiyac yayınlarının, 2014 baskı tabi.
konu anlatım setım var canım ben soru bankası arıyorum malum cok soru cozmek lazım yınede dusuncen ıcın cok tesekkur ederım:)

konu anlatım setım var canım ben soru bankası arıyorum malum cok soru cozmek lazım yınede dusuncen ıcın cok tesekkur ederım:)
tolin,nasıl hazırlanıyorsun? Konu anlatım setine bakıp aynı konunun testlerini mi çözüyorsun yoksa tüm konular bitince mi soru bankasına geçeceksin? Günde kaç saat ayırmak lazım? Ben de sözde hazırlanacaktım bir türlü cesaretimi toplayamıyorum. Dersaneye gitmezsem sanki başaramam gibi puffff Akşam 8den önce eve varamıyorum,evde ufak kızım var,11 gibi uykum geliyor falan filan. Bilgisayar programcısıyım,hiç kasma diyor içimden bir ses

Ay ne güzel, ben ekonomi, muhasebe, hukuk debelenip durucam

Ben de bu sene a grubundan girmeyi dusunuyorum. Hukuk mezunuyum, sence isletmeydi muhasebeydi bunlara hazırlanmam gerekir mi? Hukuk calıssam yeterli mi? Ve bana kitap tavsiyesi verebilir misib? İlk deda gircem ve sistem hakkında hicbi sey bilmiyorum

tolin konuna daldım kusura bakma:)

canım ben ders ders gıtmeyı planlıyorum konuyu bıtırıp arkasından soru cozucem youtubeda isem yayınlarının 2016 için videoları var onları ızlersen dersaneye ihtiyacın kalmaz konular bıtıncede bol ol deneme cozersın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…