Ben şaşırdım valla bu kadar sertifika talebi görünce.Ben artık şaşırmıyorum grill
Anlamadığım şu;İstedikleri sertifika ile aynı şey mi bilmiyorum ama bundan bi 7-8 sene önce serbest meslek çalışanları için zorunlu tutulmuştu. Benim babamda badana ustası. Onun için bu kaydı yaptırmıştım. Ama öyle özel kurs vs falan değildi olay. Kaymakamlıkta bir belge mi ne doldurmuştum babam adına. Belki öyle birşeydir.
Bak şimdi idareciler sınavla alınmıyor ama çöp toplayacak adamdan sertifika istiyorlarBen şaşırdım valla bu kadar sertifika talebi görünce.
Torpil tavandan tabana inmiş.Tabi ki heryer torpil.
Ben müfettişlik idari yargı Hakimliği Sınavlarjna girecektim bir dershane ile görüştüm. Onlarda dedi ki referans önemli bizde.
Yani Açıkça torpil dediler. Bu dğnya böyle olmuş.
Torpil dışında bağlantılı oldukları kişi/firmaya para kazandırıyorlar.Bak şimdi idareciler sınavla alınmıyor ama çöp toplayacak adamdan sertifika istiyorlar
Eğitime verdikleri değerden mi? değil! işi kılıfına bir şekilde uydurma bunun çokta mantıklı olması gerekmiyor
Bak belki bazıları kızacak amaTorpil dışında bağlantılı oldukları kişi/firmaya para kazandırıyorlar.
Çarkı kurmuşlar, olan halka oluyor.
Geçmişte de torpil vardı da en azından cepten para çıkmıyordu.Bak belki bazıları kızacak ama
Bu halk biraz hak ediyor
Sadece devlette mi özel sektörde hep torpil. Hiç İNG bilmeyen arkadasım yabancı şirkette Çalışıyor. Nasıl girdin dedim. Tanıdığım vardı dediTorpil tavandan tabana inmiş.
Yakında Meb onaylı reyon görevlisi sertifikası da istenecek korkarım.
Korkutmak istemem ama oda var. Parekendecilik hizmetleri diye geciyor.Torpil tavandan tabana inmiş.
Yakında Meb onaylı reyon görevlisi sertifikası da istenecek korkarım.
Doğru.Sadece devlette mi özel sektörde hep torpil. Hiç İNG bilmeyen arkadasım yabancı şirkette Çalışıyor. Nasıl girdin dedim. Tanıdığım vardı dedi
Grill gecen sene (nasıl anlatsam bilmiyorum...bu tarz diyeyim) Bir organizasyonda görevliydim. Benim sorumlu olduğum alanda bir adam burada değil de x yerde stand acmak istediğini çok mantıklı sebeplerle açıkladı. Gerçekten de o adam benim alanımda değil x yerde olsa çok daha mantıklı olurdu. Yetkililere ilettim, x yerin çok kıymetli olduğunu ve oranın planının aylardır hazır olduğunu söylediler.Torpil tavandan tabana inmiş.
Valla mı?Korkutmak istemem ama oda var. Parekendecilik hizmetleri diye geciyor.
Bende yeni mezundum o zamanlar o Bahsettiğim şirkete girebilmek için kac tane CV gönderdim k .. Adlı siteden devamlı Başvuruda bulundum ama yok Görüşmeye bile çağırmadılar. Sonra bi baktım hep torpili olanı alıyorlarmış meğer.Doğru.
Benim zar zor girdiğim bir işe, sıfır bilgisayar bilgisine rağmen tanıdık kız hemen işbaşı yaptı ve onun en basit evrak işlerini bile ben yapıyordum.
Sonra ben mobbinge dayanamayıp ayrıldım, kız devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?