Kpss, İşkur, Sertifika ve Torpil

Ben o karamsarlığı özel sektör için de kullanıyorum.
Ünv mezunu olsam da 30+ yaş olunca özel sektörde iş bulmak çok zor benim için.
Ancak sanal ticaret vs ile çalışabilirim belki.

Bu kadar emek ederken Karamsar olma şu dünyada emin olduğum bir şey var emek enerji gibi asla kaybolmuyor , senin düşündün yerden olmasa bile başka bir yerden meyvesini getirip önüne koyuyor.

Her yer torpil, herkes cebini doldurma derdinde...

Bu kadar emek ederken Karamsar olma şu dünyada emin olduğum bir şey var emek enerji gibi asla kaybolmuyor , senin düşündün yerden olmasa bile başka bir yerden meyvesini getirip önüne koyuyor.
İnşallah.

Bu sertifikaları devlet ücretsiz olarak bu eğitimi alanlara veriyor diye biliyorum.Torpil olamaz anlamına geliyor bence

Hayırlı olsun :)

Ben referans önemli deyince girmekten vazgeçmiştim.

Konuyu kapatıyorum çünkü işin içinde devletle alakalı yorumlar var, siyaset zaten Allah'ın emri gibi birşey oldu, sizinkiler bizimkiler var, torpil yapıldığına dair yorumlar var, ki dün benzer içerikli bir konu vardı da hani, üyeler birbirine girmişti de banlanmışlardı, o konuya yazanlar aynı kitabın serisinde yer almış sanki, hafızama dünün tarihini girdim tarıyorum, aaaaaa vallahi yazmışsınız o topiğe:) bile bile lades mi hanımlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…