kpss işim ve ben

canım kesinlikle kpss diyorum bende. hem daha yaşın genç. bende 25 ime girdim. 1.5 yıldır işsizim ve kpssye hazırlanıyorum bır yandan iş arıyorum. temelın yokken 79 almış olman gayet guzel puan.bende 76 almıştım ama malum mıllet 85 leri 90 ı zorladıgı ıcın atama falan olmadı. bende sımdı evde calısıyorum işsizligi degerlendırerek. dersane demişsin tabi duzenlı calısma olarak etkısı olabılır. ama iş yine sende bitiyor. kendı sıstemını oturtursan dersaneye gerek kalmaz. konu anlatım kıtapları, vıdeolar falan derken goturursun işi. 450 tl maaşta iyi. ailenle yaşıyorsan 450 tl seni idare eder gibi geliyor.

mantıklı canım tabı yarım gun calısmana verecegı maaşa da baglı. yarım günde tüm güne bedel olarak seni kafa ve beden olarak yormasın da yinede en iyi kararı sen verırsın kendın ıcın

Ben de muhasebeciyim bi ara benimde aklimdan kpss gecmisti ama gecti gitti :) simdi mali musavir adayiyim staj sinavini kazandim 3 yil sonra da ruhsat insallah :) sonrasinda da büro acmayi dusunuyorum. Memur maaslari nasil bilmiyorum ama muhasebe muduru maasi en az 5 bin filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…