- Konu Sahibi heytbengeldim
-
bende eczanede çalışıyordum.işten çıktım canım sağlam hazırlandım kpssye.çok şükür atandım.yani ben işle kpssyi bir arada yapamadım ve işten çıkmıştım.iyikide çıkmışım
peki şu mantıklımı sizce bu sene hafta sonları yazılsam dersaneye ve aksam 6 evde oluyorum kalan zamanda ders calıssam. hazır işimdende olmasam.
seneye mezun oluyorum o zaman lisans olarak çaısmaya baslasam.
işim ağır benımde kafam sısıyor zaten aksama kadar. aksam gıdıp bırde ders calısmak zor gelecek. umarım bende keske cıkmısım işten derim.
valla canım tabi sen bilrsin yapabilkirim diyorsan ama ben 4001 koduyla atandım 94le ....tam bir sene çok afedersin eve kapandım eşek gibi ders çalıştım 4001den alımda az, olsa bile çok yüksek kapatıyor senin girmek istediğin kuruma bağlı iibf mezunları nispeten daha düşük puanla atanabiliyor yada mühendisler ..90 ve üstü alman gerekiyorsa işle beraber götürmen zor olabilir ösymnin sitesinden geçmiş yılların kpss lisans önlisans polsilik jandarmalık kaymakamlık vs sınavlarını çıkar ve çöz ösym dönüp dolaşıp aynı soruları soruyor ben birkaçtane yakalamıştım aynı soru bu şekilde Allah yardımcın olsun
Kesinlikle cık işte. Birikimin de varmış borclarını ödeyip güzelce dersanene git. Alacağın işsizlik maaşı da seni idare eder.
Ben de özelde calısırken dersaneye gitmiştim, ilk değil ama ikincide atandım. O kadar rahatım ki, bugün tam 4 yıl oldu memur olalı.[/QUOTE
Darisiiiii bizeee insallahh
bu sene olmasa bile seneye olur. 79 puanı görmüşseniz. bence bırakın işinizi, o şartlarda niye kendinize eziyet ediyorsunuz? kıymetli zamanınız akıp gidiyor? memurluk 8-5' se ve gişe falan değilse genel olarak rahat. en azından şu anki işinize göre rahat. tabi ailenizin yanında kalıyorsanız, diğer şartlar uygunsa bırakmanız iyi olur.
ayrıca;
karar vermenin en kolay yolu bir kağıdın ortasına bir çizgi çizip dikey olarak
bir tarafına avantaj diğer tarafına dezavantaj yazıp
işi bırakma halinde olabilecek olumu ve olumsuz şeyleri yazıp hangisi baskında ona karar vermektir. eminim sizde işi bırakmanın avantajları daha çok olacaktır.
ailemin yanındayım bana herzaman kararlarımda saygı duyan ailem var. mantıklı olan bu zaten bu sartlar altında çalısıyorum genclıgım gıdıyor. bilgisayar basında
4yıl özelde çalıştım.. 1200 TL maaşımda çıkmadan.. çok güzel bir işim vardı web tasarımcıydım..
ama olmuyordu.. bir yere kadar olmuyordu..
bende kpss hazırlandım.. iyi ki diyorum iyi ki hazırlanmışım diyorum..
dolu dolu 5 ayın var önünde.. eğer gerçekten sabah 9 akşam 9-10 a kadar çalışırsan olur.. ama azimle çalışman lazım olamayacak bir şey değil...
ben azim yaptığımı sanıyordum.. 39 yaşında eşinden boşanan bir ablada yeni atandı..
35 yaşında 2 çocuğu olan bir ablada atandı..
yine 30 küsür olan 4 5 yaşların ikiz çocukları ve 6 yaşında başka bir çocuğu olan ablada benimle beraber atandı..
bence yapılamayacak bir şey değil.. bu kişiler 2000 li yıllarda mezun olmuşlar.. emin ol senden daha uzaktılar konulara..
kesinlikle işi bırak.. ve çalış.. eğer atanırsan hayatında yaptığın en doğru şey olacak.. ama hemen karar vermen lazım.. gerçekten zaman daralıyor..
sabah işe gidiyormuş gibi evden çıkıp kütüphaneye gidersin.. kendine bir program yaparsın.. bende sana bir kaç tavsiyede bulurum kpss çalışma konusunda..
sanırım bekarsın.. yarın öbürgün rabbim nasip edip evlenirsen özel sektörle evi bir arada götürmek daha zor..
bugün maaşımız yattı.. 1800-2000TL arası memur maaşları.. bu maaşı alanlardan neyin eksik bir düşün bence:?
kızlar en mantıklı yol dersaneye gıdıp adam gıbı 5 ay calısıp bırseyler yapmak. yapamadım dıyelım ne kaybedecemkı çalısana işmi yok gıderım magazada calısırım. seneye daha ıyı çalısırım. burda benım artılarımdan cok eksılerım var. bıktım zaten bu iştende patrondanda. en yakın zamanda konusuyuroum ve bu ayın sonunda işten ayrılıyorum.
kızlar merhaba. aslında kafam o kadar çok karışıkki birşeyler yapmak istiyorum ama harekete geçmek yok
6 yıldır muhasebecı yanında çalısıyorum işin butun yuku bende kdv stopaj ssk b formu hergun bir iş hergunn. bunları yaptıgım yetmezmıs gıbı bırde suratsız patron cekıyorum hiçbirşeyden memnun olmaz burnu havada aklı fikri kadınlarda butun gun nette aksama kadar ayaga kalktıgını gormem saçma sapan her akşam içen bir adam.aldıgım maaş 1000 tl.
aöf maliye 3. sınıfta okuyorum yaş 26. 2 yıl once kpss hazırlandım temelim hiç yokken 2 ayda hem dershane hem iş hem evde ders calısma 79 puan adım ama malesef işe yaramadı. önümde hazıran ataması var ama hiç umudum yok
para birikimimde var 8500 tl kendıme gore, borcum kredi kartına öderim sıkıntım yok onda.
gelelim soruma 2 3 gun once yakın arkadasım 35 yasında bak ben cok pısmanım onca sene calıstım sadece ayın basında paramı kazanayım dıye ama sonuc yıne aynı hamıle su anda arkadasım keske kpss calıssaydımda adam gıbı memur olsaydım bak halıme dıye dert yandı durdu.
banada akıl verdı bir guzel. işten cıksam dershaneye yazılsam eylule kadar ders calıssam dedim ama mantıklımı degılmı, kucuk yastan ıtıbaren calısıyorum bılemedım. patron tazmınatımı vermez cımrı maaşı zor verıyor(muş). issizlik maası alabılıyorum 450 tl. siz olsanız ne yapardınız gencıgım heba olup gıdıyor birşeyler yapmak istiyorum ama destek olan yok.
kızlar merhaba. aslında kafam o kadar çok karışıkki birşeyler yapmak istiyorum ama harekete geçmek yok
6 yıldır muhasebecı yanında çalısıyorum işin butun yuku bende kdv stopaj ssk b formu hergun bir iş hergunn. bunları yaptıgım yetmezmıs gıbı bırde suratsız patron cekıyorum hiçbirşeyden memnun olmaz burnu havada aklı fikri kadınlarda butun gun nette aksama kadar ayaga kalktıgını gormem saçma sapan her akşam içen bir adam.aldıgım maaş 1000 tl.
aöf maliye 3. sınıfta okuyorum yaş 26. 2 yıl once kpss hazırlandım temelim hiç yokken 2 ayda hem dershane hem iş hem evde ders calısma 79 puan adım ama malesef işe yaramadı. önümde hazıran ataması var ama hiç umudum yok
para birikimimde var 8500 tl kendıme gore, borcum kredi kartına öderim sıkıntım yok onda.
gelelim soruma 2 3 gun once yakın arkadasım 35 yasında bak ben cok pısmanım onca sene calıstım sadece ayın basında paramı kazanayım dıye ama sonuc yıne aynı hamıle su anda arkadasım keske kpss calıssaydımda adam gıbı memur olsaydım bak halıme dıye dert yandı durdu.
banada akıl verdı bir guzel. işten cıksam dershaneye yazılsam eylule kadar ders calıssam dedim ama mantıklımı degılmı, kucuk yastan ıtıbaren calısıyorum bılemedım. patron tazmınatımı vermez cımrı maaşı zor verıyor(muş). issizlik maası alabılıyorum 450 tl. siz olsanız ne yapardınız gencıgım heba olup gıdıyor birşeyler yapmak istiyorum ama destek olan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?