- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Canım öncelikle işsizlik maaşı alabilmen için iş akdinin işverence feshedilmesi gerekmektedir. İş veren iş akdini feshederse eğer sana ihbar ve kıdem tazminatları ödemekle yükümlüdür. O yüzden işsizlik maaşına o kadar güvenme derim.
Eğer anlaşmalı çıkaracaksa seni ne ala. KPSS gerçekten çok önemli ve atandığında hayatın adına en buyuk hamleyi yapmış olacaksın..
Başarılar, sevgiler
işten cıkısımda işveren cıkartıyor yaparım bu sekılde sıkıntı olmaz çıkısımı kendım yapıyorum.
kesınıkle kararımı verdım bu ayın sonunda işten ayrılıyorum ve KPSS seruvenım başlar. düşünüyorum 1 yıl daha çalışsam ne olacak hiçbirşey 1 yılın gıdecek. artı omrumun sonunda kadar bu sartlarda calısacam adım atmak gerekiyor artık.
kızlarrr patronumla konuştum ayın sonunda işten cıkmak istiyorum KPSS çaışacam dıye. tabikide şokkkk benden hiç bekemıyor adam tamamen bana guvenıyor.
yasım 26 oldu bu sekılde nereye kadar gıdecem hem dershane hem iş yapamam dedım. o zaman dersane saatlerini öğren yarım gün çalışırsın dedi.
benım kafamdakıde sabahtan işe gelırım öğleden sonrada dershane eger dershane olmasa bıle eve gıdıp ders calısma. sizce mantıklımı
2 yıl dıplomam var onlısans. liseden hayatta yapamam 90 kusur almıslar atanamamıs.
mesela ben 0 dan başladım
2 çocukluydum
6 ve 2 yaşlarındaydılar o zaman
ev hanımıydım üstelik..ders falan nerdee..unutmuştum her şeyi
dershane falan nerdeee..ara ki bulasın...evde videolar la çalıştım..dershaneden farkı yok..tekrar tekrar izle istersen..
36 yaşımda atandım 2. atamalarda..üniversiteye tekniker olarak .önlisansdan.8 aylık memurum şükür ki.
Bende şuan 28,5 yasimdayim geç oldu diyordum siz bana ilham oldunuz :) meslek lisesi mezunumusunuz önlisans hangi bolum okuduniz bide aof mi :)😊😊
Hem 2 yil okuyup bitirip bi daha 4 yillikmi okumaya basladin anlamadim orayi ? Yoksa 3.sinif olduğun icinmi diploma alma imkanin var ?
mesela ben 0 dan başladım
2 çocukluydum
6 ve 2 yaşlarındaydılar o zaman
ev hanımıydım üstelik..ders falan nerdee..unutmuştum her şeyi
dershane falan nerdeee..ara ki bulasın...evde videolar la çalıştım..dershaneden farkı yok..tekrar tekrar izle istersen..
36 yaşımda atandım 2. atamalarda..üniversiteye tekniker olarak .önlisansdan.8 aylık memurum şükür ki.
ben de aynı durumdayım. birilerinin iteklemesi lazım ki çalışayım
Eğer sansimiz varsa hemen dershaneye bile yazilabilirim .. 36 yas 39 yas atanmasi inan bana iyi geldi 😊😊
2 yıl muhasebe bolumunu okudum zongudak a. şu anda memleketımde AÖF 3. sınıf olarak devam edıyorum. okuldan aldıgım onlısans dıplomam var
Eğer sansimiz varsa hemen dershaneye bile yazilabilirim .. 36 yas 39 yas atanmasi inan bana iyi geldi 😊😊
Peki 2 sene ddisaridan okumak daha mantikli dimi lise mezunu olarak girmekten?
onlısansın onu daha acık. eger lise mezunuysan aöf de olsa en az 2 yıl bıtırmeye calıs
4yıl özelde çalıştım.. 1200 TL maaşımda çıkmadan.. çok güzel bir işim vardı web tasarımcıydım..
ama olmuyordu.. bir yere kadar olmuyordu..
bende kpss hazırlandım.. iyi ki diyorum iyi ki hazırlanmışım diyorum..
dolu dolu 5 ayın var önünde.. eğer gerçekten sabah 9 akşam 9-10 a kadar çalışırsan olur.. ama azimle çalışman lazım olamayacak bir şey değil...
ben azim yaptığımı sanıyordum.. 39 yaşında eşinden boşanan bir ablada yeni atandı..
35 yaşında 2 çocuğu olan bir ablada atandı..
yine 30 küsür olan 4 5 yaşların ikiz çocukları ve 6 yaşında başka bir çocuğu olan ablada benimle beraber atandı..
bence yapılamayacak bir şey değil.. bu kişiler 2000 li yıllarda mezun olmuşlar.. emin ol senden daha uzaktılar konulara..
kesinlikle işi bırak.. ve çalış.. eğer atanırsan hayatında yaptığın en doğru şey olacak.. ama hemen karar vermen lazım.. gerçekten zaman daralıyor..
sabah işe gidiyormuş gibi evden çıkıp kütüphaneye gidersin.. kendine bir program yaparsın.. bende sana bir kaç tavsiyede bulurum kpss çalışma konusunda..
sanırım bekarsın.. yarın öbürgün rabbim nasip edip evlenirsen özel sektörle evi bir arada götürmek daha zor..
bugün maaşımız yattı.. 1800-2000TL arası memur maaşları.. bu maaşı alanlardan neyin eksik bir düşün bence:?
Lisans mi onlisanstanmi girdiniz acaba ? Teşekkürler 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?