kpss işim ve ben

işten cıkısımda işveren cıkartıyor yaparım bu sekılde sıkıntı olmaz çıkısımı kendım yapıyorum.

kesınıkle kararımı verdım bu ayın sonunda işten ayrılıyorum ve KPSS seruvenım başlar. düşünüyorum 1 yıl daha çalışsam ne olacak hiçbirşey 1 yılın gıdecek. artı omrumun sonunda kadar bu sartlarda calısacam adım atmak gerekiyor artık.

Hakkında hayırlısı olsun

kızlarrr patronumla konuştum ayın sonunda işten cıkmak istiyorum KPSS çaışacam dıye. tabikide şokkkk benden hiç bekemıyor adam tamamen bana guvenıyor.

yasım 26 oldu bu sekılde nereye kadar gıdecem hem dershane hem iş yapamam dedım. o zaman dersane saatlerini öğren yarım gün çalışırsın dedi.

benım kafamdakıde sabahtan işe gelırım öğleden sonrada dershane eger dershane olmasa bıle eve gıdıp ders calısma. sizce mantıklımı

Bir süre dene bence olmazsa işi bırakırsın. Sen kpss yi kazanıp atanırsan ne olacak? Yine eleman bakacak bu patronları da hiç anlamıyorum.

Ben kpss için zamanında hazırlanmadığım için çok pişmanım. Geçen sınavda denemek için girdim hiç çalışmadan anca 67 puan alabildim. Bu sene çalışıp tekrar giricem ama işim zor benim. İnşallah başarılı olursun.
Çevremde yeni mezunları uyarıyorum ama akılları bir karış havada idrak edemiyorlar

Bende şuan 28,5 yasimdayim geç oldu diyordum siz bana ilham oldunuz :) meslek lisesi mezunumusunuz önlisans hangi bolum okuduniz bide aof mi :)😊😊

ben de aynı durumdayım. birilerinin iteklemesi lazım ki çalışayım

Eğer sansimiz varsa hemen dershaneye bile yazilabilirim .. 36 yas 39 yas atanmasi inan bana iyi geldi 😊😊

Eğer sansimiz varsa hemen dershaneye bile yazilabilirim .. 36 yas 39 yas atanmasi inan bana iyi geldi 😊😊

benimde zaten gaza gelme nedenim oldu. genc yasımda ben neden yapamayım dedım dün aksam yazıldım dersaneye hazıranda basıyor. ımkanın varsa kesınlıkle yazılö bir yerden baslamak lazım

bana da çok iyi geldi. yalnız değilmişim gibi.. ben de memnun değilim malesef ama düzelmesi için de bir çaba sarfetmiyorum nedendir bilinmez ne saçma biriyim yaaa

onlısansın onu daha acık. eger lise mezunuysan aöf de olsa en az 2 yıl bıtırmeye calıs

Evet düz lise mezunuyum aradim simdi iki KPSS kursunu biri haziranda diğeride 10 gün sonra basliyor kayit olup yine de sansimi deneyeyim diyorum

Diğer taraftan YGS den hic calismadan 202 aldim baraji geçtim yani aōf dende 2 senelik okuyayim diyorum KPSS bu sene olmazsa ki olmaz sanirim 2 sene sonra denerim diyorum falan iste :)))
İnşallah hepimizin hakkında hayirlisi olsun :)

Lisans mi onlisanstanmi girdiniz acaba ? Teşekkürler 😊

Önlisans olarak girmek en güzeli bence .Lisansın soruları bi tık daha zor oluyor.Bu yıl dene bence hem temel olmuş olur lisans için.

20 yaşında memur oldum canım ben. Önlisanstan 8 yılı deviriyorum bu sene. Onlisanstan memur olduktan sonra da lisans bitirdimm. Bence canım 2 yılııktan atanma daha kolay.2006 yılında 84 puan ile atandım. Memleketime ve merkezdeyim.Önlisans diploması alabiliyorsan al derim

arkadaşlar peki kpss atananlar nasıl çalıştınız, günlük neler yapıyordunuz, önce konu sonra pekıstırmek ıcın video ve en son bol soru cozumu nasıl olur. bu konudada bilgi alsak.

benim gibi yenıden basayanlara temelı az olanara, nasıl bir çalışma programı yapmaıyız. yardımcı olurmusunuz

ne güzel bi konuya denk geldim şuan..

bende özel sektör mü memurluk mu diye düşünüp duruyorum.
kpss'den cok korkuyorum 5 ay kaldı ve açıkögretim sınavlarına hazırlancam ders bırakmıcam diye kpss'ye calışamadım bi türlü.

matematik temelim hiç yok denecek kadar. şimdiden sözele agırlık verip calışssam iyi olmasada idareten bi yerde memurluga atananilir miyim acaba..

lisansı tamamladıgım da da yükseltme sınavları varmış ona girip memurlugumu yükseltirim diye hayal ! ediyorum..

nasıl calışılmalı günde kaç saat ayırmak lazım. burda cocuklu hanımların atandıgını okudum şimdi bi hırs geldi..onlarıda tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…