kpss ile atanıp hala üniversite okuyan var mı ?

hayalperest_21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
65
4
Arkadaşlar ben üniversite okuyorum ama sıkıntılı bir bölümüm var artık ailemede yük olmak istemiyorum ortaöğretim kpss ye girip kazanırsam tabi hem çalışıp hem okuluma da devam etmek istiyorum. Böyle yapan var mı yapanların fikirlerini almak istiyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve hepinize gireceğiniz sınavlarda başarılar.

Arkadaşlar ben üniversite okuyorum ama sıkıntılı bir bölümüm var artık ailemede yük olmak istemiyorum ortaöğretim kpss ye girip kazanırsam tabi hem çalışıp hem okuluma da devam etmek istiyorum. Böyle yapan var mı yapanların fikirlerini almak istiyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve hepinize gireceğiniz sınavlarda başarılar.

hangi bölüm okuyordun?ben evremden çok duydum lise mezunu olarak kpss ye giriyo bi taraftan da 4 yıllık okuyup ordan atamanmaya çalışıyo ki bu şekilde atanmak daha kolay oluyo.denemekten zarar gelmez canım.

hangi bölüm okuyordun?ben evremden çok duydum lise mezunu olarak kpss ye giriyo bi taraftan da 4 yıllık okuyup ordan atamanmaya çalışıyo ki bu şekilde atanmak daha kolay oluyo.denemekten zarar gelmez canım.

Ben ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum şöyle bende herkes gibi okulumu bitirip çalışmak isterdim ama okulum çok zor hocalar çok zorluyor farklı bölüme geçmeyi denedim olmadı bir türlü ve artık ailemede yük olmak istemiyorum okulum istemesemde uzayacak bende çalışmak istiyorum eee kız olduğum içinde başka yerde okulla uygun çalışabileceğim yer bulmak zor en iyisi kpss ye girmek diye düşündüm. Deneyeceğimda işte fikir almak istedim böyle yapan birilerinden neler yaşıyorlar öğrenmek istedim.

X