Atama varsa neden olmasın. Çalışın, fedakarlık yapa yapa çalışın, uykunuzdan, düzeninizden. Olacaktır elbet.Selam kızlar Bn 3 çocuklu bir kadinim36 yaşındayım.Önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.10 yıldır evliyim.Bu süre zarfında çalışmadım.2026 Kpssye girmek istiyorum sizce 3 çocukla yapabilir miyim?Çocuklarımın yaşları 3-6-8 yasindalar .Bu Arada aileler de şehir disindalar 2 ayda bir görüsebiliyoruz.Esim mühendis haftasonlari evde.
Deneyin yani ne kaybedersinizkiSelam kızlar Bn 3 çocuklu bir kadinim36 yaşındayım.Önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.10 yıldır evliyim.Bu süre zarfında çalışmadım.2026 Kpssye girmek istiyorum sizce 3 çocukla yapabilir miyim?Çocuklarımın yaşları 3-6-8 yasindalar .Bu Arada aileler de şehir disindalar 2 ayda bir görüsebiliyoruz.Esim mühendis haftasonlari evde.
Hayal değil ama çok zor maalesef.Selam kızlar Bn 3 çocuklu bir kadinim36 yaşındayım.Önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.10 yıldır evliyim.Bu süre zarfında çalışmadım.2026 Kpssye girmek istiyorum sizce 3 çocukla yapabilir miyim?Çocuklarımın yaşları 3-6-8 yasindalar .Bu Arada aileler de şehir disindalar 2 ayda bir görüsebiliyoruz.Esim mühendis haftasonlari evde.
önlisansta mülakat/ayrı bir sınav yapılan bir kadro yok bildiğimHayal değil ama çok zor maalesef.
Çok çalışmanız lazım çok yüksek puan almanız lazım.
Sonra atama yaparlarmı belirsiz. Hadi yaptılar diyelim sonrası mülakat olur mu olmaz mı.
Zor babam zor
Ama ben tüm zorluklara göğüs gererim bunu başarırım diyorsanız çalışın tabiki.
Ya evet cidden zor. Ki gerçekten atamaları çok çok düşürdüler. Bende bir dönem hazırlanayım dedim. Çalıştım çok çalıştım. Ama olmadı. Nasip Belkide olanlar var elbette.önlisansta mülakat/ayrı bir sınav yapılan bir kadro yok bildiğim
- polislik, itfaiyecilik, astsubaylık vs. vs. hariç zaten onlara da yaşı tutmaz.
aslında bölümü düz büro memuru atamaları için filan uygun olmayan bir bölüm değil ama atıyorum ardahan il özel idaresi açtı bir kadro yazacak mı? gelse gidecek mi? eşi özelde mi memur mu? eşi özeldeyse (örnekte) ardahanda ne yapacak?
bu konularda en olayı belli olanlar öğretmenler ve sağlıkçılar her yerde kadrosu var hangi bölüme hangi sene ne puanla ne gelir iyi kötü bir tahmin edebiliyorsun kaç senede kaç puanla nereye kim eş durumu tayini ister, benim köyümde ortalama bi dayıyı camiye giderken çevir anlatsın.
ama önlisansta alan ataması var mı? genel atamadan mı gidecek? şu anda girse kaç puan alacak kadar bi seviyesi var? bunlar muallak hep.
büyük şehirlerde memurluk yok mu önlisanlar için?
var.
ama mesela iyi okullarda 4 senelik bölüm okurken önlisanstan girmiş olanlar kapıyor o kadroları
90+ puanlarla hem okuyor hem memur olarka çalışıyor, okulu bitince de kurumunda ünvan değişikliği, görevde yükselme vs yapıyor ya da tekrar lisans kpss ile bir daha atanıyor.
yani mesela Gazi'de lisans okurken milli kütüphaneye memur atanmış adam oluyor, onlarla yarışması cidden zor.
Boşver bu saatten sonra ne yapacan.Selam kızlar Bn 3 çocuklu bir kadinim36 yaşındayım.Önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.10 yıldır evliyim.Bu süre zarfında çalışmadım.2026 Kpssye girmek istiyorum sizce 3 çocukla yapabilir miyim?Çocuklarımın yaşları 3-6-8 yasindalar .Bu Arada aileler de şehir disindalar 2 ayda bir görüsebiliyoruz.Esim mühendis haftasonlari evde.
Memurlukta yaş sınırı 35 değil miydiSelam kızlar Bn 3 çocuklu bir kadinim36 yaşındayım.Önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.10 yıldır evliyim.Bu süre zarfında çalışmadım.2026 Kpssye girmek istiyorum sizce 3 çocukla yapabilir miyim?Çocuklarımın yaşları 3-6-8 yasindalar .Bu Arada aileler de şehir disindalar 2 ayda bir görüsebiliyoruz.Esim mühendis haftasonlari evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?