kpss hakkında yardım

bence yine de girin. bir mühendis olarak iyi bir puan alacağınızı düşnüyorum. kitapları alın soruları çözmeye başlayın, hatta bir iki dershane denemesine girin puanlarınıza bakın güveniniz yerine gelir. ülke ortalaması düşük, sözel alana ağırlık verin olur inşallah. iyi çalışmalar. mimar arkadaşım ilk sınavında 86 ile atandı, yani 95 olsaydı zorlanırsınız derdim ama sayısalcı arkadaşlar rahatlıkla 85 i çıkartır. :)
Çok teşekkür ederm desteğiniz için.Haklısınız boş zamanlarımda bakarak kendimi denesem fena olmaz.Sizede kolay gelsin inşallah atanırsınız :))

Alım çok az sanırım ama yinede denemek istiyorum.Çok teşekkür ederim sağolun
Canim alimin olmasi dahi buyuk sans bence kendini zorla ve gir sinava turkiye sartlarinda ne olacagi hic belli olmuyor

Bi arkadasimin kardesi biyologi mezunuydu yillarca girmis cok iyi puanlar almasina ragmen atanamamis bi yil zaten alim olmaz diye girmemis o yil o bolumden baya bi alim olmustu hatta bi arkadasijda hic beklemiyormus ama o alimlar zamaninda atanmus

Bazi seylerde nasip kismet ama sansini denemeni tafsiye ederim

Canim alimin olmasi dahi buyuk sans bence kendini zorla ve gir sinava turkiye sartlarinda ne olacagi hic belli olmuyor

Bi arkadasimin kardesi biyologi mezunuydu yillarca girmis cok iyi puanlar almasina ragmen atanamamis bi yil zaten alim olmaz diye girmemis o yil o bolumden baya bi alim olmustu hatta bi arkadasijda hic beklemiyormus ama o alimlar zamaninda atanmus

Bazi seylerde nasip kismet ama sansini denemeni tafsiye ederim
Deneyeceğim.Üniversite süresi boyunca belki de dershaneye giderek çabalarım.Devlet büyük kolaylık hele de bir bayan için.Çok teşekkür ederim size :)

Back
X