• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS hakkında bilgi verirmisiniz???

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
merhaba ben 3. sınıfa geçiyorum işletme öğrencisiyim. sormak istediğim şeyler var izniniz olursa;

1) genel kültür genel yetenekten sınavına bu sene hazırlanıp ona girsem alan sınavına seneye girsem olurmu?

2) eğer öyle olursa yds ye bu senemi girmem gerekiyo seneyemi? eğer bu sene girmem gerekiyo seneye de yds ye girsem hangisine göre puanım hesaplanır? bilgisi olan varmı???

merhaba ben 3. sınıfa geçiyorum işletme öğrencisiyim. sormak istediğim şeyler var izniniz olursa;

1) genel kültür genel yetenekten sınavına bu sene hazırlanıp ona girsem alan sınavına seneye girsem olurmu?

2) eğer öyle olursa yds ye bu senemi girmem gerekiyo seneyemi? eğer bu sene girmem gerekiyo seneye de yds ye girsem hangisine göre puanım hesaplanır? bilgisi olan varmı???

canım alan puanının hesaplanması ıcın genel kultur genel yetenek puanında lazım. bu yıl genel kultur dger yıl alan sınavına gırmek olmaz oyle olsaydı herkes aynı dedıgın gıbı yapar ve daha fazla zaman ayırabılecegı ıcın daha yüksek puanlar alırdı

Back