Kpss günlüğüm

Kızlar merhaba. Bende kpss ön. Lisansa çalışmaya başlayacağım. Konu açmıştım ancak cevap veren olmadı. Bana yardımcı olur musunuz? Kitap araştırdım genelde lisans kitapları var gk gy yazanlardan alsam sıkıntı olur mu ? Ön lisans diye yok genelde lise on lisans diye var. Kafam karıştı. Matematik temelim yok sözelleri yüksek tutmaya çalışacağım

Önce lise önlisans kitabı bitirin, daha basit seviye oluyor. Sonra lisans kitabı çalışırsınız
Çünkü cunavda zorluk derecesinde çok farkı yok

On lisan kitapları öyle. Lise ön lisans diye geçiyor ama aslında tüm konular aynı sadece zorluk seviyeleri farkli

@blanchKahkul canım çalışmalar nasıl gidiyor diye tam sorayım dedim sen yoksun. Ne oldu sana?
Merhaba canım. Bu hafta hiç çalışamadım program yaptım yarın başlayacağım inşallah. Çalışmalarım kötü gidiyor. Dün denemeye girdim. Sonuç pek iç açıcı degildi. Türkçe ve vatandaşlıktan gerilemisim :)
Senin nasıl gidiyor

Bende temizlikle uğraşıyorum iki gündür yarında temizlik yapıcam sonra çalışmaya devam edicem. Vatandaşlıkta benimde çok eksiğim var.
Asıl sınava çok var tabiki ama denemelerde kötü olunca insanın canıda sıkılıyor. Belki odaklanamamışsındır üzme kendini.

Benimde annem refakatçi annanem hastanede. Eve elektrikci geldi. Duvarları falan deldi. Ben ev işlerinde çok pratik değilimdir. Kaç gündür anca temizledim. Sonrada canım calismak istemedi.
Evde tekrar çözmedim. Ama dikkatli çözmeye çalışmıştım. Sadece mat ve Tarihten birkac net artmış. Cografya aynı. Türkçe ile vatandaşlık daha kötü. 1.5 aydır ilerleyememisim hiç. Senin nasıl durumlar deneme yapıyor musun

Ben hiç deneme çözemedim. Kendimi daha hazır hissetmiyorum çünkü. Durumumu görsem iyi olacakta konuları tam bitiremedim hala. Kendimi çok geride hissediyorum.

Ben hiç deneme çözemedim. Kendimi daha hazır hissetmiyorum çünkü. Durumumu görsem iyi olacakta konuları tam bitiremedim hala. Kendimi çok geride hissediyorum.
Bende henüz hiçbir dersi tamamlayamadim. Tamamen konuları bitiremedim. Konuları bitirip tekrar yapıp test cozebilsem daha iyi görürüm ama bitiremiyorum bir türlü
Diğer grubun en tembelleri biziz galiba

Tekrar günübirlik calismalarimi paylaşacağım.
Bugün sadece coğrafya çalıştım.
Türkiye'nin ekonomik coğrafyasi konu tekrarı + 240 soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…