- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- Konu Sahibi BlancKahkul
Ayrıca kendime günde 10 saat ders çalışma limiti koyuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahHırslanmış bir şekilde geri dönmene sevindim canım.
Bende korkulu rüyalarımdan biri olan vatandaşlığı bitirmeye çalışıyorum. Fakat ben onu o beni bir türlü sevemedi. Bilmiyorum sonumuz ne olacakHadi inşallah
Devam eder
Sen naptın
Hiç yoktan iyidirBugün ananemlere gittik çalışamadım
Köklü sayılar 40 soru çözüldü
1. Dünya savaşı konu calisildi+ 38 soru
Bende bu mesajı gonderdikten 1 dk sonra vatandaşlığa başlıyorum.Bende korkulu rüyalarımdan biri olan vatandaşlığı bitirmeye çalışıyorum. Fakat ben onu o beni bir türlü sevemedi. Bilmiyorum sonumuz ne olacak
Vatandaşlıktan bende hiç hoşlanmıyorum. Henüz başlamadım. Elimde 2018 konu anlatimi var. Yeni kitap almaliyim sanirim bana bu dersten kaynak ya da calisma stili önerebilir misinBende korkulu rüyalarımdan biri olan vatandaşlığı bitirmeye çalışıyorum. Fakat ben onu o beni bir türlü sevemedi. Bilmiyorum sonumuz ne olacak
Hahahhhah aynen Allah bereket versinHiç yoktan iyidir
Bence de 2020 basimli bir kitap alıp başlayınVatandaşlıktan bende hiç hoşlanmıyorum. Henüz başlamadım. Elimde 2018 konu anlatimi var. Yeni kitap almaliyim sanirim bana bu dersten kaynak ya da calisma stili önerebilir misin
Bende 2020 basımı adı altında uzman kariyerin aldım. Direk bilgi verdiği için güzel. Tabi bana göre güzel çünkü ben sıfır olduğum için bu konuda her kitap güzel geliyor. Kr akademinin kitabıda hoşuma gitti. Renkli defter tarzı anlatımından dolayı. Tabi sınavda ne kadar etkili ve yardımcı olur bilmiyorum.Vatandaşlıktan bende hiç hoşlanmıyorum. Henüz başlamadım. Elimde 2018 konu anlatimi var. Yeni kitap almaliyim sanirim bana bu dersten kaynak ya da calisma stili önerebilir misin
Bende sifirim bu derste.o zaman uzman kariyere göz aticam. tesekkurlerBende 2020 basımı adı altında uzman kariyerin aldım. Direk bilgi verdiği için güzel. Tabi bana göre güzel çünkü ben sıfır olduğum için bu konuda her kitap güzel geliyor. Kr akademinin kitabıda hoşuma gitti. Renkli defter tarzı anlatımından dolayı. Tabi sınavda ne kadar etkili ve yardımcı olur bilmiyorum.
Tabii atın.Hanimlar merhabalar bende kpss 2020 lisansa hazirlaniyorum acaba soru sorsam size cevaplarmisiniz cok kafami karistirdi ya soru yanlis ya ben
Ay cok sevindim burda birinin olmasinaTabii atın.
Ya aslinda basit bi soru ama anlayamadim ben cevabi baska buluyorum cevap anahtari D diyor