- 20 Eylül 2015
- 110
- 238
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.581
6da kalkıyorum sen?Napalim bizde toprakla kafa patlatıyoz hergün üç beş bisey atıyoz beyin kuyusuna
Kaçta kalkiyon? Sen en benim gibi erkencisin:)
hoşgeldiiiinkızlar sonunda ekleyebildim kendimi listeye gözüm aydın
senin daha iyiymiş. dedem de her sabah 5te uyanır ve tüm ev halkını uyandırırdı. üstüne güneş doğmayacak evin bereketi kaçar derdi. uyanır uyanmaz dış kapıyı açardı. kapı sadece gece uyurken kapatılırdı. tabi öyle apartman daireleri değil bahçeli evler. sonra çayını alır bahçeye oturur kahvaltı hazır olana dek denizi izlerdiBazen 5e doğru bazen 5 bazen 5bucuk
Benim rahmetli annem de deniz asigiydi her fırsatta balkonda oturup denize doğru çayını içerdi....senin daha iyiymiş. dedem de her sabah 5te uyanır ve tüm ev halkını uyandırırdı. üstüne güneş doğmayacak evin bereketi kaçar derdi. uyanır uyanmaz dış kapıyı açardı. kapı sadece gece uyurken kapatılırdı. tabi öyle apartman daireleri değil bahçeli evler. sonra çayını alır bahçeye oturur kahvaltı hazır olana dek denizi izlerdiey gidi günler
Kızlar maşallah ya harikasınız :) ben yapamıyorum zorladıkça daha beter oluyo. Bugün 17 saat uyumuşum nasıl oldu anlamadımBazen 5e doğru bazen 5 bazen 5bucuk
17 saati ben üç günde anca uyuyomKızlar maşallah ya harikasınız :) ben yapamıyorum zorladıkça daha beter oluyo. Bugün 17 saat uyumuşum nasıl oldu anlamadımvücut direncim düştü sanırım.
benim de iki günlük uykumu geçmişsinKızlar maşallah ya harikasınız :) ben yapamıyorum zorladıkça daha beter oluyo. Bugün 17 saat uyumuşum nasıl oldu anlamadımvücut direncim düştü sanırım.
herkesin farklı farklı oluyor bu uyku saatleri.Bende 8 saate alıştırmıştım kendimi 6 saate indirmeye çalışıyordum ama tersi oldu vücut isyan etti galiba
bu arada çok da zeki zehir gibi inanılmaz başarılı bir kızdı. gününün 11 saatini uykuyla geçirir ama geri kalan 13 saati hiç durmadan çalışarak geçirirdi. tahmin ettiğim gibi şimdi süper bir işte süper bir maaşla çalışıyor.herkesin farklı farklı oluyor bu uyku saatleri.
çok araştırmıştım bir ara uyku saatlerimi düşürmek için. öğrendim ki herkesin uyuma süresi farklı. zorlayamazsın 6 saat diye. yoksa ters tepiyor. kendimi bildim bileli 8 saat uyurum. 7 saat uyudum diyelim kendime gelemem. arkadaşım misal 11 saat uyurdu. 11 saati doldurmadan uyandırırsan tüm gün tosarık yüzle dolaşırdı
herkesin farklı farklı oluyor bu uyku saatleri.
çok araştırmıştım bir ara uyku saatlerimi düşürmek için. öğrendim ki herkesin uyuma süresi farklı. zorlayamazsın 6 saat diye. yoksa ters tepiyor. kendimi bildim bileli 8 saat uyurum. 7 saat uyudum diyelim kendime gelemem. arkadaşım misal 11 saat uyurdu. 11 saati doldurmadan uyandırırsan tüm gün tosarık yüzle dolaşırdı
Haklısın canım demek ki çok zorlamadan diğer vakitleri verimli geçirmeliyimbu arada çok da zeki zehir gibi inanılmaz başarılı bir kızdı. gününün 11 saatini uykuyla geçirir ama geri kalan 13 saati hiç durmadan çalışarak geçirirdi. tahmin ettiğim gibi şimdi süper bir işte süper bir maaşla çalışıyor.
sana katılıyorum canım. evde olmak gibi olmuyor gerçekten. eve gelince yorgunluktan ölüyorsundershane çok yoruyor beniçok şükür yine de her gittiğimde bir şeyler öğreniyorum ama eve gelince iptal ben. bir de çok üşümüşüm buz gibi hava