- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.621
Vallaha canım herkes kendisini çalışkan sabırlı sıkıntı çekmiş görüyor ben sinirden ağlamışım üzülmüşüm kimin umrunda bana burs veren insan işten çıkarsan daha ablan yok beni sakın arama bile dedi daha ne diyimburadan bize yazdığın ilk mesajda ben hemen anlamıştım o işin sana uygun olmadığını. ama işte insanlar... şefin sana bağırıp gururunu incitirken egosunu şişirir, burs veren abla sana dayanıksızsın etiketi yapıştırıp kendisinin dayanıklı olduğu imasıyla yine egosunu şişirir. ama olan sana olur sen üzülürsün, ağzında sinirden yaralar çıkar.
tabii üzülmezsen eğer ikisinin de egosunu söndürmüş olursun. belki egolarını şişiremediklerinden haberleri olmaz, ama sen kendini çok iyi hissedersino yüzden çalışmaya devam
ooo böyle haftanın birincisini açıklayacaksanız biz daha da çok gaza gelelim bir de kaç gün kaldığını ara ara yazsak iyi olur benim kafama dank etsin bu boşa geçen zamanlar
Hemmmen ekliyorumooo böyle haftanın birincisini açıklayacaksanız biz daha da çok gaza gelelim bir de kaç gün kaldığını ara ara yazsak iyi olur benim kafama dank etsin bu boşa geçen zamanlar
yds ye başvuru ne zaman canım anam buraya yazınca ne kadar da az kalmış gibi geldi bana haHemmmen ekliyorum
Yds sınavına 97 Kpss sınavına 153 gün kaldı
Ay çok güzel olmuş böyle :) ama bu benim bu hafta çözdüklerim değil ki canım geçen haftaki sayıHaftanın birincisi 1100 soru ile
hkn_ays_ask
Eki Görüntüle 1724281
Maşallah diyelim
Bize de nasip olması dileğiyle
ama ben bu haftayı sıfırlayıp da başlatmıştımAy çok güzel olmuş böyle :) ama bu benim bu hafta çözdüklerim değil ki canım geçen haftaki sayıbu hafta saymadım ben o yüzden ekleyemedim hiç, üşengeçlikten
onu bilmiyorum başvurular genelde şubatta olur amayds ye başvuru ne zaman canım anam buraya yazınca ne kadar da az kalmış gibi geldi bana ha
tebrikler canımSayısal mantık çalışayım dedim, anlamıyorum çok zorladı beni
o zaman görüşeceğiz aaynaacığımBU HAFTA BİRİNCİLİĞİ ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Tamam canım hadi bakalım hakeden kazansın heheo zaman görüşeceğiz aaynaacığım
bu hafta ben de iddialıyım
BU HAFTA BİRİNCİLİĞİ ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Bu hafta ben pek iddialı değilim konuya ağırlık vereceğim eğitim bilimleri de var :)o zaman görüşeceğiz aaynaacığım
bu hafta ben de iddialıyım