- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.541
tamam ccanım biraz karıştırıyorum ama neyse artık çalışmalar iyi gidiyor sanırsam
maşallah sana canım ya valla bir geldin rüzgar gibi geçtintamam ccanım biraz karıştırıyorum ama neyse artık çalışmalar iyi gidiyor sanırsam
evet birazdan çıkacağım ama çalıştım iyi konulardayımtamam ccanım biraz karıştırıyorum ama neyse artık çalışmalar iyi gidiyor sanırsam
Sağol canımmaşallah sana canım ya valla bir geldin rüzgar gibi geçtinhele hkn_ays_ask ya diyecek sözüm yok
5 yıldız size
ben evde çalışıyorum dersaneye gidemedim. evli, gebe, yüksek l. öğrencisiEvde calisiyorsunuz sanirim burda hem calisip hem evli olan ve ustune kpss ye hazirlanan var mi ki :S
oyy kuzum ban yiyince kaç gün konuşamıyoruzban yiyebilirim kızlar. görüşemezsek siz çalışın
ne gerek vardı polimiğe, muhattabım 17 yaşındaymış cahilmiş ne bileyim
geldim canım geldim kesinlikle adil olmayan bir ban dıoyy kuzum ban yiyince kaç gün konuşamıyoruz
aay kuzum sevindimgeldim canım geldim kesinlikle adil olmayan bir ban dı
su coğrafyayı da hiç sevmiyorum yacoğrafya kaç gündür bitecek diyordum nihayet bitti :) ama bölgelerde çok yanlış çıktı demekki oturmamış
başkada bişi yapamadım
bende genel kültür içinde bitek onu seviyorum. tarih ve anayasa kafam almıyor. coğrafya sanki ezbere dayalı değil gibi geliyor. ama tabi bilinmesi gereken çok bilgi var detaylısu coğrafyayı da hiç sevmiyorum ya
evet haklısın mecbur seveceğim artıkbende genel kültür içinde bitek onu seviyorum. tarih ve anayasa kafam almıyor. coğrafya sanki ezbere dayalı değil gibi geliyor. ama tabi bilinmesi gereken çok bilgi var detaylı