Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

[th]Dersler[/th]
[th]Mistik Kedi[/th]
[th]damdan[/th]
[th]new smiles[/th]
[th]drioli[/th]
[th]pikapikachu[/th]
[th]aaynaa[/th]
[th]silolita[/th]
[tr]
[td]Türkçe[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]79[/td]
[td]100[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sözel Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]24[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Matematik[/td]
[td]...[/td]
[td]128[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]246[/td]
[td]300[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Geometri[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sayısal Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Tarih[/td]
[td]15[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]446[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Coğrafya[/td]
[td]68[/td]
[td]313[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]305[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Vatandaşlık[/td]
[td]...[/td]
[td]90[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Güncel[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Toplam Soru Sayısı[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]

[th]Dersler[/th]
[th]Mistik Kedi[/th]
[th]damdan[/th]
[th]new smiles[/th]
[th]drioli[/th]
[th]pikapikachu[/th]
[th]aaynaa[/th]
[th]silolita[/th]
[th]Cciko[/th]
[tr]
[td]Türkçe[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]79[/td]
[td]100[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sözel Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]24[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Matematik[/td]
[td]...[/td]
[td]128[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]246[/td]
[td]300[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Geometri[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sayısal Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Tarih[/td]
[td]15[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]446[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Coğrafya[/td]
[td]68[/td]
[td]313[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]305[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Vatandaşlık[/td]
[td]...[/td]
[td]90[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Güncel[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]

kızlar nasılsınız nerelerdesiniz ?
aaynaa aaynaa çok iyi gidiyordun canım nerdesin ?

size bişi sorcam bizim bi arkadaş var bu dönem sadece tanıştık. benden rapor sunum ne varsa istiyor sürekli. bunlar kend,i çalışmalarım genel değil. ve önemli tabi bunlar birinin alıp kullanması işime gelmez emek verdim çünkü. kendisi örnek olsun diye istediğini söylüyor. zaten şuan kullanamz ben varım. ama benim dersler bitti onun daha çok var. şimdi bende dedimki bak başkasıyla paylaşma direkt alıp kullananlar oluyor dedim. buna alınmış biraz. ben onu kastetmedim aslında. her şeyi geçtim akademik çalışmalar okadar rahat istenmez, kimsede kolay kolay vermez ama ben herşeyimi verdim. asıl ben kendimi enayi gibi hissedrken kötü duruma düştüm. ne dersiniz bu konuya ?

[th]Dersler[/th]
[th]Mistik Kedi[/th]
[th]damdan[/th]
[th]new smiles[/th]
[th]drioli[/th]
[th]pikapikachu[/th]
[th]aaynaa[/th]
[th]silolita[/th]
[th]Cciko[/th]
[tr]
[td]Türkçe[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]79[/td]
[td]100[/td]
[td]50[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sözel Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]24[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Matematik[/td]
[td]...[/td]
[td]128[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]246[/td]
[td]300[/td]
[td]40[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Geometri[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sayısal Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Tarih[/td]
[td]15[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]446[/td]
[td]...[/td]
[td]57[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Coğrafya[/td]
[td]68[/td]
[td]313[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]305[/td]
[td]...[/td]
[td]20[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Vatandaşlık[/td]
[td]...[/td]
[td]90[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Güncel[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]

size bişi sorcam bizim bi arkadaş var bu dönem sadece tanıştık. benden rapor sunum ne varsa istiyor sürekli. bunlar kend,i çalışmalarım genel değil. ve önemli tabi bunlar birinin alıp kullanması işime gelmez emek verdim çünkü. kendisi örnek olsun diye istediğini söylüyor. zaten şuan kullanamz ben varım. ama benim dersler bitti onun daha çok var. şimdi bende dedimki bak başkasıyla paylaşma direkt alıp kullananlar oluyor dedim. buna alınmış biraz. ben onu kastetmedim aslında. her şeyi geçtim akademik çalışmalar okadar rahat istenmez, kimsede kolay kolay vermez ama ben herşeyimi verdim. asıl ben kendimi enayi gibi hissedrken kötü duruma düştüm. ne dersiniz bu konuya ?

Ben de yüksek lisans yaptım ve dediğin gibi yaptığın çalışmayı isteyemez. Sen en baştan çok rahatlık vermişsin ona. Şimdi de başkasına verme demenden bile alınmış. Artık insanları o kadar iyi çözmeye başladım ki ya bu kadar olur. Bak işte bir tane daha. Yine aynı tip.

Şimdi ilk önce bir insana çok iyi davranırsın. Ne dese ne istese yaparsın. Onun iyi olması içindir her şey. Sonra bu kişi yavaş yavaş senin üzerinde her hakkı var zanneder. Sen bir yaparsın iki yaparsın sonra rahatsız olmaya başlarsın. Çünkü bu kişinin senden istekleri bitmez. Yavaş yavaş seni kullanmaya senden yarar sağlamak için her fırsatı kollamaya başlar. Sonra sen kendini geri çekmeye çalışırsın. Ama fazla da değil hani bir adım geri atarsın (senin burada başkasına verme sakın notları demen gibi). Sonra bu insan birden bire şaşırır. Nasıl olur ya!!! Benim istediğim her şeyi yapmaya, sonsuz sınırsız bitmek tükenmek bilmez isteklerimi karşılatma hakkım yok muydu !?!?! Nasıl olur diye sinirlenir, alınır.

Ve en sonunda da sen kötü olursun.

Hayat tecrübesine saygı duyduğum bir ağbimden aldığım tavsiyeyi sana da aktarmak isterim. İnsanlara en baştan sınırsız kredi verme. İlk başta temkinli ol, o kişiyi iyice tanımadan arkadaşım deme. En baştan sınırsız kredini verirsen günler geçtikçe senden her şeyi isteyecek rahatlığa kavuşur ve "hayır" dediğin an, ilk "hayır"da sen kötü olursun.

Son düzenleme:

ıkı gündür canım sıkkın canım beni işe sokan okurken burs veren abla sen dayanıksızsın sabır edemedin diyip durdu işten çıkmamalıydın dedi gururumu düşünen bağırma çağırmayı işiten benim bir önemim yok sinirden ağlıyorum ağzımın için yara oldu hep stres sıkıntıdan moralimi sıfır ettiler benim önümdeki tek seçenek o işmiydi yani ALLAH'IN kudreti ve kuvveti sınırlandırılamaz ALLAH bir kapı kapamışsa diğerini açacaktır fakat insanların insana saygısı yok eğer eziksen güçsüzsen arkan yoksa ezilmeye mahkumsun

Ben de yüksek lisans yaptım ve dediğin gibi yaptığın çalışmayı isteyemez. Sen en baştan çok rahatlık vermişsin ona. Şimdi de başkasına verme demenden bile alınmış. Artık insanları o kadar iyi çözmeye başladım ki ya bu kadar olur. Bak işte bir tane daha. Yine aynı tip.

Şimdi ilk önce bir insana çok iyi davranırsın. Ne dese ne istese yaparsın. Onun iyi olması içindir her şey. Sonra bu kişi yavaş yavaş senin üzerinde her hakkı var zanneder. Sen bir yaparsın iki yaparsın sonra rahatsız olmaya başlarsın. Çünkü bu kişinin senden istekleri bitmez. Yavaş yavaş seni kullanmaya senden yarar sağlamak için her fırsatı kollamaya başlar. Sonra sen kendini geri çekmeye çalışırsın. Ama fazla da değil hani bir adım geri atarsın (senin burada başkasına verme sakın notları demen gibi). Sonra bu insan birden bire şaşırır. Nasıl olur ya!!! Benim istediğim her şeyi yapmaya, sonsuz sınırsız bitmek tükenmek bilmez isteklerimi karşılatma hakkım yok muydu !?!?! Nasıl olur diye sinirlenir, alınır.

Ve en sonunda da sen kötü olursun.

Hayat tecrübesine saygı duyduğum bir ağbimden aldığım tavsiyeyi sana da aktarmak isterim. İnsanlara en baştan sınırsız kredi verme. İlk başta temkinli ol, o kişiyi iyice tanımadan arkadaşım deme. En baştan sınırsız kredini verirsen günler geçtikçe senden her şeyi isteyecek rahatlığa kavuşur ve "hayır" dediğin an, ilk "hayır"da sen kötü olursun.
ahhh ya tam tercüme olmuşsun canım hakikaten öyle. ben biraz safım sanırım. kız varya ne istediyse verdim. henüz almadığı benim aldığım dersin sunum ve raporunu bile istedi verdim. tabi çok istemedim ama hadi kötülük olmasın dedim. sonrada baktım ödevi nasıl yaptın, şunu nasıl bu nasıl sorular mesajlar hiç bitmiyor ve gerçekten sıkıldım. dünde bişi diyemedim gönderdim ama sonra çok pişman oldum. alıp copy-paste yapsa hiç bişi yapamam. ama bundan sonra böyle olmayacak gerçekten. menfaat ilişkilerine karşıyım kimseden bişi istemedim, yapabiliyorsam yapıyorum işte, yapamıyorsamda olduğu kadar diyorum.
akıllandım valla, bu sondu mesafemi koruycam

ıkı gündür canım sıkkın canım beni işe sokan okurken burs veren abla sen dayanıksızsın sabır edemedin diyip durdu işten çıkmamalıydın dedi gururumu düşünen bağırma çağırmayı işiten benim bir önemim yok sinirden ağlıyorum ağzımın için yara oldu hep stres sıkıntıdan moralimi sıfır ettiler benim önümdeki tek seçenek o işmiydi yani ALLAH'IN kudreti ve kuvveti sınırlandırılamaz ALLAH bir kapı kapamışsa diğerini açacaktır fakat insanların insana saygısı yok eğer eziksen güçsüzsen arkan yoksa ezilmeye mahkumsun
ayyy canım ya öyle düşünme. sana burs vermiş olması ya da bazı hakalrı olması sana böyle laf etme hakkını vermez ona. bu senin hayatın herkesin farklı farklı kişiliği var. bende açıkçası sinirlenince vurup kapıyı çıkanlardanım. hatta bana bağaracak oooo kimse tutamaz beni valla çok fena haşlarım çıkar giderim. tabi bu geçici bir işse :) kimseye minnet etmem, ama üzülüp ağlamana kızdım bak. senin suçun yok hem zaten kpss yi kazanabilmen için senin o işte olmaman gerekli. yoksa uzun yıllar böyle kamuya bir şekilde girmiş 'mallarla' (çok afedersiniz) muhattap olacaktın. şimdi hemen toparlan ve o ablayı çalışanları herşeyi unut. sınava çok az kaldı. ' KAFANA TOKADAN BAŞKA BİŞİ TAKMA :)'
aç kitaplarını hadi, bebek ve sınav seni asıl ilgilendiren konular. böyle üzülürsen tek zarar gören sen olursun, kimse seni düşünmez.

ayyy canım ya öyle düşünme. sana burs vermiş olması ya da bazı hakalrı olması sana böyle laf etme hakkını vermez ona. bu senin hayatın herkesin farklı farklı kişiliği var. bende açıkçası sinirlenince vurup kapıyı çıkanlardanım. hatta bana bağaracak oooo kimse tutamaz beni valla çok fena haşlarım çıkar giderim. tabi bu geçici bir işse :) kimseye minnet etmem, ama üzülüp ağlamana kızdım bak. senin suçun yok hem zaten kpss yi kazanabilmen için senin o işte olmaman gerekli. yoksa uzun yıllar böyle kamuya bir şekilde girmiş 'mallarla' (çok afedersiniz) muhattap olacaktın. şimdi hemen toparlan ve o ablayı çalışanları herşeyi unut. sınava çok az kaldı. ' KAFANA TOKADAN BAŞKA BİŞİ TAKMA :)'
aç kitaplarını hadi, bebek ve sınav seni asıl ilgilendiren konular. böyle üzülürsen tek zarar gören sen olursun, kimse seni düşünmez.
moralimi çok bozdu ya evde oturmak sanki hoşuma gidiyor benim dayanıksızsın diyor bana hem de bana :KK70: he dedim tüm suç benim dayanıksızım bundan sonra da hatamın cezasını çekerim dedim de ya üzülme falan senin suçun yok bile demiyor :KK70: herkes egoları peşinde bakıyorum da beni düşünen yok ailem eşim arkadaşlarımın bir kısmı hariç ....
çok pis gaza gelmem lazım kasıklarım belim ve karnımda bir ağrı var canım bir yandan da acaba hamiş miyim bu ay diyip duruyorum ama mallar başımıza şef oluyor sonra da üzerinde az emeği olan herkes de haklı....
ah bu kafamı duvarlara vurayım ben de çok daha fazla çalışayım

moralimi çok bozdu ya evde oturmak sanki hoşuma gidiyor benim dayanıksızsın diyor bana hem de bana :KK70: he dedim tüm suç benim dayanıksızım bundan sonra da hatamın cezasını çekerim dedim de ya üzülme falan senin suçun yok bile demiyor :KK70: herkes egoları peşinde bakıyorum da beni düşünen yok ailem eşim arkadaşlarımın bir kısmı hariç ....
çok pis gaza gelmem lazım kasıklarım belim ve karnımda bir ağrı var canım bir yandan da acaba hamiş miyim bu ay diyip duruyorum ama mallar başımıza şef oluyor sonra da üzerinde az emeği olan herkes de haklı....
ah bu kafamı duvarlara vurayım ben de çok daha fazla çalışayım
aynen öyle hadi başla başla. ben şu dersleri bitereyim bak nasıl çalışcam. şimdi sınavım var ona çalışcam. liste aslında baya gaza getridi beni ama artık kimse yazmıyor sanırım :) bebek meselesinide şimdi çok düşünme canım, olacak elbet sen derslere odaklan :)

ahhh ya tam tercüme olmuşsun canım hakikaten öyle. ben biraz safım sanırım. kız varya ne istediyse verdim. henüz almadığı benim aldığım dersin sunum ve raporunu bile istedi verdim. tabi çok istemedim ama hadi kötülük olmasın dedim. sonrada baktım ödevi nasıl yaptın, şunu nasıl bu nasıl sorular mesajlar hiç bitmiyor ve gerçekten sıkıldım. dünde bişi diyemedim gönderdim ama sonra çok pişman oldum. alıp copy-paste yapsa hiç bişi yapamam. ama bundan sonra böyle olmayacak gerçekten. menfaat ilişkilerine karşıyım kimseden bişi istemedim, yapabiliyorsam yapıyorum işte, yapamıyorsamda olduğu kadar diyorum.
akıllandım valla, bu sondu mesafemi koruycam
her zaman iyi yönünden bak. bu sana bir ders oldu. artık kimseye sınırsız krediyle başlamazsın.
saf insanları severim. her zaman iyi niyetli olurlar. ama çakallar saf insan bulsam da biraz yolumu bulsam derdinde. sen hamile halinle, bir yandan kpss çalışıp bir yandan da yüksek lisansını yapan birisin. ama hanfendi koca totosunu kaldırıp kendi işini kendi yapacağına, senin çalışmalarını isteyip senin iyi niyetini suistimal edip üstüne bir de tavır atıyor.
böyle durumlarda boşveriyoruz :KK66: kendi çalışmalarımıza yoğunlaşıyoruz :KK66:

buradan bize yazdığın ilk mesajda ben hemen anlamıştım o işin sana uygun olmadığını. ama işte insanlar... şefin sana bağırıp gururunu incitirken egosunu şişirir, burs veren abla sana dayanıksızsın etiketi yapıştırıp kendisinin dayanıklı olduğu imasıyla yine egosunu şişirir. ama olan sana olur sen üzülürsün, ağzında sinirden yaralar çıkar.

tabii üzülmezsen eğer ikisinin de egosunu söndürmüş olursun. belki egolarını şişiremediklerinden haberleri olmaz, ama sen kendini çok iyi hissedersin :KK66: o yüzden çalışmaya devam :KK66:

28 Aralık'a kadar Çözülen Soru Sayısı

[th]Dersler[/th]
[th]Mistik Kedi[/th]
[th]damdan[/th]
[th]new smiles[/th]
[th]drioli[/th]
[th]pikapikachu[/th]
[th]aaynaa[/th]
[th]silolita[/th]
[th]Cciko[/th]
[tr]
[td]Türkçe[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sözel Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Matematik[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Geometri[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sayısal Mantık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Tarih[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Coğrafya[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Vatandaşlık[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Güncel[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]

Kızlar bu listede çözülen soru sayısı arttıkça ilk mesaja eklediğim sorularla baş edemez oldum. O yüzden haftalık sıfırlarken listeyi haftanın en çalışkanını seçelim derim :KK66: Zaten Mayısta kimin en fazla soru çözdüğü belli olacak :KK70: Genel toplama gerek yok bence :KK66:

X