- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.521
2016 Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma GünlüğümGünaydın arkadaşlar, bugün çok geciktim(12 saat uyudum. KPSS hazırlık öğrencisine çok fazla bence ben baya soru çözdüm ama ekleyemiyorum bikaç deneme yapsam sayfayı kirletir miyim :)
Sağol mistik
sanene deyip geçseydin canım. ben çok afedersiniz ama 'mallarla' muhattap bile olmuyorum artık. bendede var epeyce bunlardan çünkü. annen için değil tabiki. kpss bölüme göre değişir. bunu anlayacak kapasitede değilse karşımdaki muhattap bile olmuyorum artık. benim yds ve ales 85 üstü, kpss 82, p4-p8 aralığındaki puanlarımda 86-88 arası. ama atanamadım. bu arada odtü mezunuyum. bunuda hava atmak için değil işin ne kadar vahim olduğunu göstermek için yazıyorum yanlış anlamayın sakın. 70 80 lede atanan var. biz gibi 90 ancak kurtaranda var. bende sıkıldım bu durumlardan o yüzden artık cevaplarım sert oluyor. he çalışılsa olmayacak şey mi 90 almak tabiki olur. ama insanların başına türlü türlü hal geliyor. depresyon, başka uğraş vs. kimse salak değil kpss de abartılcak bi sınav değil. çalışan yapıyor. örnek vereyim yüksek lisansta doğru düzgün bişi yapamayan 2 arkadaş var. başka üniv.den 90 ile atanmışlar. ben atanamadım mesela. ben aa alırken derslerden onlar kalıyor. kpss zeka seviyesini, çalışkanlığı, bölüm bilgisini ölçen bi sınav değil. hafife almıyorum tabikide çalışmak gerek ama kimse kpss yi kazananları gözünde büyütmesin.canlarim bir hevesle oturmuştum masaya...çalan bir telefon hevesimi kaçırdı uzun zamandır gorusmedigimiz komşumuz arıyor komşu teyze...
gelini atanmış çocuklu çocuklu sen niye atanamadin diyor...
anlatamiyorsun insanlara. ..çevremde birçok kişi annem bile böyle bakiyo duruma...
artık kendimi ciddi yapamayacak gibi hissediyorum
öyle canım herkes de neden çıktın taşeronlara kadro gelecek büyük bir fırsatı kaçırdın diyip beni daha çok strese sokuyorlar aa senin ağzına tükürüyorlar umrunda değiller sen çekmek zorundasın o kadar sabırsız gibi algılanmaya başladım ama ya artık çalışmıyorum ya diyorum insanı insanlığından çıkaracaklar emin olaaynaa
seninde hakkında hayırlısı olsun canım. çalışma ortamları kolay değil. inşallah mutlu olabileceğimiz işler buluruz :)