- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 34
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.481
Çok Haklısın canım erken kalkmayı alışkanlık haline getiremedim ya. Bayadır uğraşıyorum olmuyo :) ayarlayalım uygulayalım, artık zamanla yarışma vaktiartık erken kalkıyoruzkuralım saatlerimizi düzenimizi oturtalım
en güzel sabah vakitleri en verimli saatleri çalışarak geçirelim
Çok Haklısın canım erken kalkmayı alışkanlık haline getiremedim ya. Bayadır uğraşıyorum olmuyo :) ayarlayalım uygulayalım, artık zamanla yarışma vakti
DÜZENLİ ÇALIŞACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİN CANIM EVET KAMÇILADI VE DE GURURUMU DA ÇOK İNCİTTİ RESMEN İKİ AYDA YIPRANDIM ŞİMDİ KİTAPLARIMI GÖZÜMÜN ÖNÜNE ALDIM MASAMI TEKRAR DÜZENLEYECEĞİM EN İYİSİ BÖYLE TASERONLARA KADRO GELECEK DİYE NİYE İŞTEN ÇIKTIN DİYEN ÇOK AMA BÖYLE ORTAMDA ÇALIŞIRSAM BEN YA KAFADAN YA BEDENDEN HASTA OLURUM ZATEN KALSIN BÖYLE PARASI DA KADROSU DA...Yukarıdaki listeden devam ediyoruz
eklemeler hep en sonuncu mesajdaki listeden devam edecek
haftalık temizliyorum listeyi
şimdike listemiz de başlıktaki gibi 14 Aralık'a kadar, bir haftalık
evet sen çok sıkı çalışıyordun hatırlıyorum özelde işe başladım dediğinde çok şaşırmıştım zaten. ama dediğim gibi iyi tarafından bakalım. bence o iki ayı kat kat fazlasıyla telafi edeceksin. senin için daha iyi olacak.DÜZENLİ ÇALIŞACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİN CANIM EVET KAMÇILADI VE DE GURURUMU DA ÇOK İNCİTTİ RESMEN İKİ AYDA YIPRANDIM ŞİMDİ KİTAPLARIMI GÖZÜMÜN ÖNÜNE ALDIM MASAMI TEKRAR DÜZENLEYECEĞİM EN İYİSİ BÖYLE TASERONLARA KADRO GELECEK DİYE NİYE İŞTEN ÇIKTIN DİYEN ÇOK AMA BÖYLE ORTAMDA ÇALIŞIRSAM BEN YA KAFADAN YA BEDENDEN HASTA OLURUM ZATEN KALSIN BÖYLE PARASI DA KADROSU DA...
BENDEN SIKI PERFORMANS GÖRECEĞİNİ BİLİYORSUN BEN ZATEN ÇALIŞIYORDUM
hoşbulduk canım nerede kaldıysam oradan devam edeceğim ve bana iyi bir tevrube oldu çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkevet sen çok sıkı çalışıyordun hatırlıyorum özelde işe başladım dediğinde çok şaşırmıştım zaten. ama dediğim gibi iyi tarafından bakalım. bence o iki ayı kat kat fazlasıyla telafi edeceksin. senin için daha iyi olacak.
eğer o ortamdan işten nefret ettirdilerse kadrosu da parası da onların olsun. hoşgeldin aramıza
tebrik ederimmesajların hepsini okuyamadım kızlar
selam hepinize. sınavım iyi geçti. yarında quiz var. ama ne kpss ne quiz çalışasım yok. yarında annem gelecek. artık eksikleri tamamlıcaz yavaş yavaş beraber.
biraz dinleneyimde belki şu kalan coğrafya konularından biri biter bu akşam.
Dersler | Mistik Kedi | damdan | new smiles | drioli | pikapikachu | aaynaa |
---|---|---|---|---|---|---|
Türkçe | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sözel Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Matematik | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Geometri | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sayısal Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Tarih | 15 | ... | ... | ... | ... | ... |
Coğrafya | 68 | ... | ... | ... | ... | ... |
Vatandaşlık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Güncel | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Toplam Soru Sayısı | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
kritik bir süre aslındademe kız
yandıkkkkkk
benim daha bitmedi yarılarındayım ya da yarısını geçmiş olabiliryarından itibaren konulara çalışmaya devam edeceğimbugün 2 saat çalıştım sizler konuları bitirdiniz mi
Bitmek bilmiyo bu konularrrrrbenim daha bitmedi yarılarındayım ya da yarısını geçmiş olabilir
canım eklemeleri ben yapmıyorum en sonuncu listeye kendin ekliyorsun. çünkü arada kaçırdığım olur gözümden kaçan okumadığım mesaj falan kaynar diye öyle yaptık. listeyle ilgili en sonuncu mesaja cevapla diyeceksin, baştaki ve sondaki quote işaretlerini silip ekleyeceksinmistik listeye ekle canım 50 tane matrmatik çözdğm 14 üne kadar tam gaz devam
Dersler | Mistik Kedi | damdan | new smiles | drioli | pikapikachu | aaynaa |
---|---|---|---|---|---|---|
Türkçe | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sözel Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Matematik | ... | ... | ... | ... | ... | 50 |
Geometri | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sayısal Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Tarih | 15 | ... | ... | ... | ... | ... |
Coğrafya | 68 | ... | ... | ... | ... | ... |
Vatandaşlık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Güncel | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Toplam Soru Sayısı | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
-------------------------------------------------------------------
14 Aralık Pazartesiye Kadar Çözülen Soru Sayısı--------------------------------------------------
Dersler Mistik Kedi damdan new smiles drioli pikapikachu aaynaa Türkçe ... ... ... ... ... ... Sözel Mantık ... ... ... ... ... ... Matematik ... ... ... ... ... 60 Geometri ... ... ... ... ... ... Sayısal Mantık ... ... ... ... ... ... Tarih 15 ... ... ... ... ... Coğrafya 68 ... ... ... ... ... Vatandaşlık ... ... ... ... ... ... Güncel ... ... ... ... ... ... Toplam Soru Sayısı ... ... ... ... ... ...