- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.501
="aaynaa, post: 44005027, member: 611960"]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dersler | Mistik Kedi | damdan | new smiles | drioli | pikapikachu | aaynaa |
---|---|---|---|---|---|---|
Türkçe | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sözel Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Matematik | ... | ... | ... | ... | ... | 120 |
Geometri | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sayısal Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Tarih | 15 | ... | ... | ... | ... | ... |
Coğrafya | 68 | ... | ... | ... | ... | ... |
Vatandaşlık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Güncel | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Toplam Soru Sayısı | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
canlarim bir hevesle oturmuştum masaya...çalan bir telefon hevesimi kaçırdı uzun zamandır gorusmedigimiz komşumuz arıyor komşu teyze...
gelini atanmış çocuklu çocuklu sen niye atanamadin diyor...
anlatamiyorsun insanlara. ..çevremde birçok kişi annem bile böyle bakiyo duruma...
artık kendimi ciddi yapamayacak gibi hissediyorum
sen millete bakma bak ben işten çıktım kpss yi başaracağız aaaaaaa bu milletin saçını basını yolayacağım bak bugünden beri mat çözüyorumcanlarim bir hevesle oturmuştum masaya...çalan bir telefon hevesimi kaçırdı uzun zamandır gorusmedigimiz komşumuz arıyor komşu teyze...
gelini atanmış çocuklu çocuklu sen niye atanamadin diyor...
anlatamiyorsun insanlara. ..çevremde birçok kişi annem bile böyle bakiyo duruma...
artık kendimi ciddi yapamayacak gibi hissediyorum
ya sen zaten bir döndün pir döndün daha bugün başladı hemmmen ekledi oraya 120 soruyusen millete bakma bak ben işten çıktım kpss yi başaracağız aaaaaaa bu milletin saçını basını yolayacağım bak bugünden beri mat çözüyorum
canım benim ya sorma havadan sudan konuşurken konu işe geldi sonrada bak gelinim atandı çocukları olmasına rağmen dedi...vs bende tebrik ettim ama üzülüyorum ya sanki ben istemiyorum basarmayi. ..malesef canım insanlar yapıcı değil yıkıcı. ..hani bana dese ki kızım merak etme gelinim cocuklarina rağmen kazandı sen hayli hayli kazanirsin gayret et dese anlayacağım. .bunun için mi aramış ? neden seni çekemiyor onu merak ettim şimdi ? bir insan atanamayan kişiyi arayıp da "yaaa bak benim gelinim atandı sen daha atanamadın" demez, eğer sana kin gütmeyen bir insansa
çok aşırı abes bir davranış
tamam anne baba kardeş eş bunları anlarım, çünkü senin başarın sanki onların başarısıymış gibi sevinecek insanlar, bu yüzden duygusal yaklaşırlar olaya ve seni istemeden kırabilirler.
ama komşu teyzenin yemeden içmeden koşa koşa adeta "benim gelin atandı hahayyy, sen atanamadın ohhh canıma değsin" tavrına girmesi... acaba sadece bizim ülkeden çıkacak davranış mı bu, yoksa insanoğlunun genel olarak yapısında mı var şeytanlık? aklımda deli sorular ???
onun seni arama amacı bellicanım benim ya sorma havadan sudan konuşurken konu işe geldi sonrada bak gelinim atandı çocukları olmasına rağmen dedi...vs bende tebrik ettim ama üzülüyorum ya sanki ben istemiyorum basarmayi. ..malesef canım insanlar yapıcı değil yıkıcı. ..hani bana dese ki kızım merak etme gelinim cocuklarina rağmen kazandı sen hayli hayli kazanirsin gayret et dese anlayacağım. .
sen millete bakma bak ben işten çıktım kpss yi başaracağız aaaaaaa bu milletin saçını basını yolayacağım bak bugünden beri mat çözüyorum
Lilruba ve eğer sen bu sebepten çalışmayı bırakacaksan al sana ikinci çelişki ??? senin böyle karaktersiz söylemleri duyup daha da bir odaklanman daha da çalışman gerekmiyor mu ??? okkalı bir küfür savurup üstüne gönderdiği kara bulutu savur gitsin
buraya yaz günde kaç soru çözdün hatta listeye ekle sayısını acayip gaz veriyor
sen millete bakma bak ben işten çıktım kpss yi başaracağız aaaaaaa bu milletin saçını basını yolayacağım bak bugünden beri mat çözüyorum
süper hadi o zaman ben de geçiyorum soru çözmeye aaynaa geçti beni içim içimi yiyoriyiki varsınız yerim sizi ben...
ben konularla çok bogusuyordum tabi zaman alıyor baya şimdi biraz daha soru odaklı çalışacağım. ..
yazarım sayilarimi. ...
gerçekten moral oldunuz şimdi çay koyuyorum sizede ve ders başına. ..
iki demlik çay içtim aaa ama yine içerim yanına bir şeyler de varsa yok demem yerim heheheheheheheheiyiki varsınız yerim sizi ben...
ben konularla çok bogusuyordum tabi zaman alıyor baya şimdi biraz daha soru odaklı çalışacağım. ..
yazarım sayilarimi. ...
gerçekten moral oldunuz şimdi çay koyuyorum sizede ve ders başına. ..
hem de nasıl gaza geldim bilemezsin gururum incindi işte moruklar lise mezunu şef olmuş başımıza bir de egolarını tatmin ediyorlar delirdim kendimi savunamadım daha çok delirdim artık kpss korksun bizden ne bu çile hepsi kendi hatam tembelliğimsüper hadi o zaman ben de geçiyorum soru çözmeye aaynaa geçti beni içim içimi yiyor
o şimdiden bu kadar soru çözdüyse bilki çok pis gaza gelmiştir, çözmedik soru bırakmaz evde şimdi
Dersler | Mistik Kedi | damdan | new smiles | drioli | pikapikachu | aaynaa |
---|---|---|---|---|---|---|
Türkçe | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sözel Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Matematik | ... | ... | ... | ... | ... | 180 |
Geometri | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Sayısal Mantık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Tarih | 15 | ... | ... | ... | ... | ... |
Coğrafya | 68 | ... | ... | ... | ... | ... |
Vatandaşlık | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Güncel | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
Toplam Soru Sayısı | ... | ... | ... | ... | ... | ... |
canım kendini suçlama hicbirsey için...hem de nasıl gaza geldim bilemezsin gururum incindi işte moruklar lise mezunu şef olmuş başımıza bir de egolarını tatmin ediyorlar delirdim kendimi savunamadım daha çok delirdim artık kpss korksun bizden ne bu çile hepsi kendi hatam tembelliğim